Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Allahım yha böyle bir şeye alışmakta ne bilimTakülürüm bağk beniy delirtmeğ adanağ şivesine geçirtme bAbA
Post automatically merged:
Yok anlıyor o alışkın ğpaısjgp0üıJDG0J
Çatalı bilmiyor tamam da nasıl yaÇok iyi hatırlıyorum bir kere annem oğlum kardeşine çatal ver dediği zaman çatal yazan bir kağıt vermiştim.. Kardeşim bilmediği için onla yemek yemişti
Artık alıştı apodgk hastanelik ettim daha nabiyim adgjıAllahım yha böyle bir şeye alışmakta ne bilimBenimkini dövmeyi bırakmayı düşünüyorum çok salaklaştı yha
bursa mı mjskdmjasnmdıujqawmnejase yemin eiyorum hiç beklemiyordum :d neyse nolcak bursalı olabilirsin :dBelk- Yok ya baya deliyim
Bursalıyım ayolğ aoğndg
Dalga geçti heralde çünkü çatalı biliyordu ama kağıdı ve kalemi çok görmemişte yazdım verdim baya katladı yedi yemeğini apdgÇatalı bilmiyor tamam da nasıl yaHiç mi bir şey demedi
Pratik zeka bu olsa gerek. Çocuk yoksulluktan varlık yaratmış sayendeDalga geçti heralde çünkü çatalı biliyordu ama kağıdı ve kalemi çok görmemişte yazdım verdim baya katladı yedi yemeğini apdg
Ama bursalı demiyolar şuan istanbuldayım o yüzden bir istanbul beyefendisi oldum çevalin ha?bursa mı mjskdmjasnmdıujqawmnejase yemin eiyorum hiç beklemiyordum :d neyse nolcak bursalı olabilirsin :d
İşte anladın mı abiler hem döver. Hem döver ama bazen öğretirPratik zeka bu olsa gerek. Çocuk yoksulluktan varlık yaratmış sayende
Bokunu çıkarmışsın sende naptı hyr çocukArtık alıştı apodgk hastanelik ettim daha nabiyim adgjı
Reis ben de bursadayım ama tam bir ingiliz beyefendisi, her bursalı malum insanlardan olmuyor heAma bursalı demiyolar şuan istanbuldayım o yüzden bir istanbul beyefendisi oldum çevalin ha?
Yapabileceği en kötü şeyi yaptı onu adını unutana kadar dövdüm..Bokunu çıkarmışsın sende naptı hyr çocuk
Bursa bi adından bi de topundan tanınır diye bir söz çıktı galiba ama : )Reis ben de bursadayım ama tam bir ingiliz beyefendisi, her bursalı malum insanlardan olmuyor he
Maalesef işte insanlara bursalıyım diyemiyorsun, mecbur baba tarafı falan söyleniyor artıkBursa bi adından bi de topundan tanınır diye bir söz çıktı galiba ama : )
O zamanda top oğlu diyorlar ağojkdjkgMaalesef işte insanlara bursalıyım diyemiyorsun, mecbur baba tarafı falan söyleniyor artık
usta bunu kim çıkardı ve neden çıkardıBursa bi adından bi de topundan tanınır diye bir söz çıktı galiba ama : )
Yazık la çocuğa..Yapabileceği en kötü şeyi yaptı onu adını unutana kadar dövdüm..
Bunu ortaya kim attıysa artık konuşamaz olduk ayıp beO zamanda top oğlu diyorlar ağojkdjkg
/Bursalı olmak=top olmak/ oldu resmen ya
Ama çok kötü birşey yaptı az vurdum ama işte demekki tuturamamışımYazık la çocuğa..
Ya bursalıların genelde çok az ı o"ospu oluyor ya o yüzden olabilir hemen abartıyolarusta bunu kim çıkardı ve neden çıkardı
abi önerimdir bak çocuğa söyle benim şöyle bir kuralım vardır ne ben kimseye bulaşıyım nede kimse banaAma çok kötü birşey yaptı az vurdum ama işte demekki tuturamamışım
Ya neyse iyiyim ya öyle bir kavga olcak ona hazırlanıyomBiraz ders biraz oyun takılmaca senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?