- Konuyu başlatan
❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Abilik bunu gerektirir üOJDAGÜOĞJdgojkopkMantıklı dedikten sonra nasıl böyle dönebilirsin reis kjlqwkllkasd
Abilik bunu gerektirir üOJDAGÜOĞJdgojkopkMantıklı dedikten sonra nasıl böyle dönebilirsin reis kjlqwkllkasd
Napalım olm sarmıyo başka dövmek lazm kardeş dövülmez mi olacakki işteYok olm benim dövme sebebim o zaten apıjdg ben dövdükçe diyorki abim gibi şere"siz i" kopuk o"ospu olmıyım daha çok çabalıyım o yüzden dövüyorum. Abilik bunu gerektirir..
Post automatically merged:
ğoxzkvpoxv Herkezde bi dövme isteği adpkg
Hiç dayak yememek mutlu etti bi beniNapalım olm sarmıyo başka dövmek lazm kardeş dövülmez mi olacakki işteD
beyler sigarayı alıyorsunuz limona batırıp içiyorsunuz sarhoşluk ta yapıyor apığjdgİkimize yaktım kanka sıkıntı yok
Olm sapık mısın lan ruh hastası sadpifdsalfsdigbeyler sigarayı alıyorsunuz limona batırıp içiyorsunuz sarhoşluk ta yapıyor apığjdg
Birikiyor kardeşimde öyle yapıyor birikiyorum annem gidince bir dövüyorum off aıp0ğndjgpıjsdg Olm dur la ban yicez iyice çocuk öldürme olcak bu Adminler dövüyorum hayatı anlaması içinHiç dayak yememek mutlu etti bi beniEn ufak dokunduğunda rol yapıp kendimi etrafa atardım annemin olduğu ortamda. Ondan yemedim galiba
N-nerden bildin?Olm sapık mısın lan ruh hastası sadpifdsalfsdig
Bi tık var onda sezdim ben jqwljkasdOlm sapık mısın lan ruh hastası sadpifdsalfsdig
Nerde yaşıyon kanka sen merak ettimBirikiyor kardeşimde öyle yapıyor birikiyorum annem gidince bir dövüyorum off aıp0ğndjgpıjsdg Olm dur la ban yicez iyice çocuk öldürme olcak bu Adminler dövüyorum hayatı anlaması için
N-nerden bildin?
Eyvallah gardaşım teşşekürler beni normal insan saymadığın için pkamdgBi tık var onda sezdim ben jqwljkasd
Eyvallah dayıİkimize yaktım kanka sıkıntı yok
kesin var zaten de nerde yaşıyor merak ettimBi tık var onda sezdim ben jqwljkasd
Reis anlattıklarından sonra jklqwejasjkld Herkes gibisin ama bir tık garibi beEyvallah gardaşım teşşekürler beni normal insan saymadığın için pkamdg
müstakil evde yoksa o ağlamalara komşu gelirdi ya bak konu dönüp dolaşıyor kardeşimi dövmeye geliyor apıdjgNerde yaşıyon kanka sen merak ettim
Yok lan şehir olarak söyledimmüstakil evde yoksa o ağlamalara komşu gelirdi ya bak konu dönüp dolaşıyor kardeşimi dövmeye geliyor apıdjg
Bursağğğ.. ohoğ ohoğ Bursalıyım reisYok lan şehir olarak söyledim
Takilirüz burda kardeşimi dö- ya tamam bitti bu konu ya aklıma direk o geliyorMüzik dinleyip film izliyorum bro sen nabiiin
Hooaydaaa belliydi kanka bursa olduğu nası düşünemedim XDDDBursağğğ.. ohoğ ohoğ Bursalıyım reis
Bro herkes kafayı yedi artık cidden millet olarak toptan nükleer bomba yiyelim kurtulalımBursağğğ.. ohoğ ohoğ Bursalıyım reis
Takilirüz burda kardeşimi dö- ya tamam bitti bu konu ya aklıma direk o geliyor
Ruh hastası yaz haritalara gir ordayım ağpdngohnıdgğopıjYok lan şehir olarak söyledim
Keşke ama önce kardeşime atsınla- ya bak yine konu şu çocuğa geliyor gidip bidaha dövcem aklıma girip duruyorBro herkes kafayı yedi artık cidden millet olarak toptan nükleer bomba yiyelim kurtulalım
En son atacaklar zaten muhtemelen nükleeri, yaşantı falan kalmayacak.Bro herkes kafayı yedi artık cidden millet olarak toptan nükleer bomba yiyelim kurtulalım