- Konuyu başlatan
-
Yok vazgeçtim o kadar p"ç değilimRuh hastası yaz haritalara gir ordayım ağpdngohnıdgğopıj
Post automatically merged:
Keşke ama önce kardeşime atsınla- ya bak yine konu şu çocuğa geliyor gidip bidaha dövcem aklıma girip duruyor
Kim Jong-un'a söyleyeyim de buraya da bi atom yollasın kanka sever o :dBro herkes kafayı yedi artık cidden millet olarak toptan nükleer bomba yiyelim kurtulalım
ya zaten atıcaklar abi ama atom la değil ekonomiyle dolar yükseldikçe türkiye batıyor anlamadım kiEn son atacaklar zaten muhtemelen nükleeri, yaşantı falan kalmayacak.
Çok güzel olmaz mıydı ya buna ayrı konu açılır he hikaye mikayeEn son atacaklar zaten muhtemelen nükleeri, yaşantı falan kalmayacak.
Amerika değil miydi la o sğdkgKim Jong-un'a söyleyeyim de buraya da bi atom yollasın kanka sever o :d
1 tane yetmez burayaKim Jong-un'a söyleyeyim de buraya da bi atom yollasın kanka sever o :d
Millet ölüme koşuyor a"ınakoyim pğaıjgdÇok güzel olmaz mıydı ya buna ayrı konu açılır he hikaye mikaye
Söyle bursaya 2 tane atsınlar bide şöför biraz alçaktan ve yavaş geçsin el sallıcam1 tane yetmez buraya
Gelecekte anlatacak kimsemiz olmaz atarlarsa yok olucaz zaten nasıl anlatıcazÇok güzel olmaz mıydı ya buna ayrı konu açılır he hikaye mikaye
Yok kanka bu ayrı bu adam dedesinin doğum günü şerefine füze atın emrini veren adam bu daha çatlak sdflşsdhgsdfdAmerika değil miydi la o sğdkg
Doğru son bir kez kardeşimi dövücem..Gelecekte anlatacak kimsemiz olmaz atarlarsa yok olucaz zaten nasıl anlatıcaz
csdzkşjmjbkanka bu ayrı bu adam dedesinin doğum günü şerefine füze atın emrini veren adam bu daha çatlak sdflşsdhgsdfd
Olm şöyle düşün attılar sayılar inanılmaz azaldı çaktırmadan koyunları indirdik devam ettik yeni nesili yetiştirirken kültürlü bilge dürüst bir ırk yetiştirebilirizGelecekte anlatacak kimsemiz olmaz atarlarsa yok olucaz zaten nasıl anlatıcaz
Sal artık şu çocuğu reis jklqwejkljksad tokat manyağı olduDoğru son bir kez kardeşimi dövücem..
Tiktok çeken kardeşimi dövdüm videosuna bi beğeni adkjnwajdnawkjdSal artık şu çocuğu reis jklqwejkljksad tokat manyağı oldu
A-ama ben nasıl rahatlıcam o zamanSal artık şu çocuğu reis jklqwejkljksad tokat manyağı oldu
ĞPSOGNJpjsgTiktok çeken kardeşimi dövdüm videosuna bi beğeni adkjnwajdnawkjd
Bok eldiveniyle vuruyor ya bide şap şap ses geliyorA-ama ben nasıl rahatlıcam o zaman
Post automatically merged:
ĞPSOGNJpjsg
Eve kum torbası falan almalısın acilenA-ama ben nasıl rahatlıcam o zaman
Ölünce diğer dünyadan da abone olmayı unutmayın arkadaşlar sadşlfslgdsfMerhaba arkadaşlar şuanda türkiyeye bomba atıyorlar nükler muhtemelen ama bi like atıp abone olursanız çok sevinirimp üajdgpü
Onu sarmaz o kanka bursalı oEve kum torbası falan almalısın acilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?