- Konuyu başlatan
-
Yok onda ses çıkmıyor zevki o zaten adhsfhjEve kum torbası falan almalısın acilen
Aynen olm sarmıyor ya ama köle olur bak apdjgpaoıjdhgpıOnu sarmaz o kanka bursalı oDD
Tiktok'u değilde dilenenleri ortadan kaldırmak lazım utanıyorum ya resmenCidden canını alıcam ama bir dilek hakkın var deseler tiktokun yok olmasını dilerdim ya
Çocuk ölücek en son kankaOnu sarmaz o kanka bursalı oDD
Bunu aklı başında olan herkesin isteyeceği kesin ama bana bir dilek hakkın var deseler hilesini ararımCidden canını alıcam ama bir dilek hakkın var deseler tiktokun yok olmasını dilerdim ya
Yok kanka ben bu kadar dövmeye çocuğun makina olduğunu düşünüyorum :ddÇocuk ölücek en son kanka
Yenisini yaparız zormu ağodjgpadjgj yok la yok o kadar dövmüyom ama yani şuan zırlıyor bak kulağımın dibinde 2 tokat daha vurcamÇocuk ölücek en son kanka
Yok makina değil ama satılık 1 yumruk 5 lira püaojkdgYok kanka ben bu kadar dövmeye çocuğun makina olduğunu düşünüyorum :dd
Cocugu sal artık nefes alsın aralıklı mı dövüyorsunDoğru son bir kez kardeşimi dövücem..
1 dakikada bir aha doldu gel lan burayaCocugu sal artık nefes alsın aralıklı mı dövüyorsun
5 lira daha uygun bence ayrıca daha sert vuruyorsun bence iyiBana deseler her yumruk yediğinde 100 dolar ama gövdeye vuracaklar kabul ederim yaw.
xD kac geliyooooooooo1 dakikada bir aha doldu gel lan buraya
Post automatically merged:
5 lira daha uygun bence ayrıca daha sert vuruyorsun bence iyi
asgadlmhgxD kac geliyooooooooo
100 dolar için adam öldürürüm kankaBana deseler her yumruk yediğinde 100 dolar ama gövdeye vuracaklar kabul ederim yaw.
100 dolar çok ben 20 dolara okeyim100 dolar için adam öldürürüm kanka
Dolar 10 olacak neredeyse aga o da olur farketmez :dd100 dolar çok ben 20 dolara okeyimD
: ) neyse bayağı insan çıktı reis bende çıkıyorum iyi yorum kastık bb Bu arada kardeşimi hastanelik etmedim tabikide tabutluk ettim padgüpoanjdmhgğoadhDolar 10 olacak neredeyse aga o da olur farketmez :dd
yok ben adam öldürmem yani o paraya öldürmem öldürceksem banka soyarım iyi vurgun yaparım100 dolar için adam öldürürüm kanka
İkisini de yaparım olm hiç sıkıntı yok rahatta kal senyok ben adam öldürmem yani o paraya öldürmem öldürceksem banka soyarım iyi vurgun yaparım
Bi hacker bulsak şurdan ekip toplayıp vurgun yapsak zaten ülkede herkes birbirini soyuyorİkisini de yaparım olm hiç sıkıntı yok rahatta kal sen
Harbiden ya bize white hat hacker lazım iyilerin dostu kötülerin düşmanıBi hacker bulsak şurdan ekip toplayıp vurgun yapsak zaten ülkede herkes birbirini soyuyor
White hat ne olm hacker hackerdır dayak dayakdır kadınlar çiçektir.Harbiden ya bize white hat hacker lazım iyilerin dostu kötülerin düşmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?