Süper Üye
ailem buna güler sanırım yaYazdıklarından sadece birkaçını okuyarak tam bir değerlendirme yapmak mümkün değil ancak belirttiğin davranışlar narsist kişilik özelliklerine benziyor kendini acındırarak insanları manipüle etmek yalan söylemek ve hırs yapmak gibi davranışlar narsist kişilik özellikleri arasında yer alır bu nedenle kendini narsist olarak tanımlamanın bir sebebi olabilir sen kendini narsist olarak tanımlıyorsun ve ilişkilerinde kendini acındırarak yalan söyleyerek ve hırs yaparak kız arkadaşına zarar verdiğini belirtiyorsun bu davranışlar narsist kişilik özelliklerine benziyor ve bu davranışların sonucunda ilişkilerinde sorunlar yaşanabilir bu durumda kendi davranışlarını ve düşüncelerini anlamak için bir terapistle konuşman faydalı olabilir narsist kişilik bozukluğu tedavi edilebilir bir durumdur ve terapi ile bu davranışların üstesinden gelebilirsin ayrıca ilişkilerde karşılıklı saygı anlayış ve empati göstermek önemlidir ilişkindeki partnerini dinleyip anlamak onun hislerini önemsemek ve sağlıklı bir şekilde iletişim kurmak ilişkininin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir
Neden güler anlamadımailem buna güler sanırım ya
ya işte eski kafalılar biraz yok kendi kendine ne çıkardın saçmalama delimisin sen diyip gülerlerNeden güler anlamadım
O zaman kendin gitmelisin gidemiyorsan internette tanımadığın insanlara derdini anlatabilirsin dc de bir sürü public sunucu var oralardan yararlanabilirsinya işte eski kafalılar biraz yok kendi kendine ne çıkardın saçmalama delimisin sen diyip gülerler
teşekkür ederim tavsiyen ve ilgin içinO zaman kendin gitmelisin gidemiyorsan internette tanımadığın insanlara derdini anlatabilirsin dc de bir sürü public sunucu var oralardan yararlanabilirsin
bu arada bu kendini acındırma olayını bende yapıyorum ve gerçekten bazı yerlerde bazı insanlara karşı çok işe yarıyorşöyle bişi var arkadaşlar kendimi narsist diye tanımlıyorum bu aralar anlamını öğrendikten sonra kız tarafına göre öyle yapıyorum önce kendimi acındırıp elde ediyorum kendime bağlıyorum sonra ilişkide istemeden ona acı çektiriyorum ya da çok yalan konuşup kızı terk edip gidiyorum ve herşeyde hırs yapıyorum alakası var mıdır sizce
aynı kandanız sanırımbu arada bu kendini acındırma olayını bende yapıyorum ve gerçekten bazı yerlerde bazı insanlara karşı çok işe yarıyorseni yücelten mi dersin sana yeğeni kardeşi gözüyle bakan mı dersin bir tık adilik ama yapacak bir şey yok kanımda var
elimde değil işte istemeden yapıyorum ama yapınca farkına varıyorum sanki beni başka biri kontrol ediyoneden insanlara acı tecrube olmak istiyorsun ?
narsist ol knk nolcak doğduğumdan beri narsistim zararını görmedim :dşöyle bişi var arkadaşlar kendimi narsist diye tanımlıyorum bu aralar anlamını öğrendikten sonra kız tarafına göre öyle yapıyorum önce kendimi acındırıp elde ediyorum kendime bağlıyorum sonra ilişkide istemeden ona acı çektiriyorum ya da çok yalan konuşup kızı terk edip gidiyorum ve herşeyde hırs yapıyorum alakası var mıdır sizce
doğru fazla takmıyom zaten hatta bazen hoşuma gittiği oluyo kendimi deli felan sanıyomnarsist ol knk nolcak doğduğumdan beri narsistim zararını görmedim :d
şuan cevaplar yarı yarıya gibi bişi ama olmakta rahatsız etmiyo yabence değilsin be kanka
çok iyi denk geldik o zmn,kendimden bahsetcek olursam şöyle diyim ilişkide ne bilim kendimi acındırmak cidden hoşuma gidiyo kendime daha çok bağlıyorum gitmesini engelliyorum gibi bişi hatta şunları yapıyorum yalan söylemek ve rol yapmakta üstüme yok canım sıkıldı kızı baya kendime bağladım önce hep ben adım attım sonra ayrıldım ve kızla sebepsizce tekrar barışmak için 2 kere farklı zamanlarda kendimi ağlattım hüngür hüngür hemde sonra dayanamayıp tekrar benle oldu ama sonra bu sefer yok işte yalandan sözler felan verdim bırakmıcam seni aradan 2 hafta geçti sadece ben ayrılmak istiyorum uzaklara gitcem olmaz felana getirdim ayrıldıktan sonra tek aklımda kalan kızın duyguları incinmiş umrumda değil sadece ahını aldım ve başka kızlarla ilişkim olmıyacak gibisinden korktuğumdan kısacası bu olaydan örnek verebilirim ve kendi kendime çok konuşurum ama yaptıklarımın farkındayım ve gramda üzülmüyorum normal mi bilmiyorumİnsanların acı çekmesine ve yalanlar söyleyerek kişisel hırslarını tatmin etmeye yönelik davranışlar, kişilik bozukluğu belirtileri olabilir. Bahsettiğin davranışlar, özellikle Narsisistik Kişilik Bozukluğu, Antisosyal Kişilik Bozukluğu ve Psikopati gibi kişilik bozukluklarıyla bağlantılıdır ancak teşhis koymak için daha detaylı bir inceleme yapmak ve bu davranışların altında yatan nedenleri daha iyi anlamak gerekir. Küçüklükten beri psikolojiye ilgi duyan ve psikiyatri alanında uzmanlık hedefleyen bir tıpçı olarak davranışlarını ve kişisel özelliklerini biraz daha detaylandırırsan belki sana yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?