Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Naruto'ya başlamayı düşünüyorsan direk olarak naruto shippuden izlemeni tavsiye ederim çünkü naruto'yu zaten aynı bölümleri anlatıyor ve evet bence izlemelisin çok uzun bir serüveni var ama inan ki bir yerden sonra günde 10 15 bölüm bile izlemek isteyeceksin çünkü ilerledikçe bir şeyler yaşanıyor sürekli bir gelişim yan karakterlerin filler'ları her şey dört dörtlük denebilecek düzeyde ilerliyor başlarda birazcık sıkıcı olabilir katılıyorum ama 50 60 bölüm sonra gerçekten yavaştan açılmaya başlıyor.
Fİller bölümleri izlersen sıkılırsın direkt filler bölümleri atlayarak izle. Yani ana bölümler izlemeni tavsiye ederim. Naruto vaktin varsa sıkılmadan izleyebileceğin bir anime fakat filler gerçekten sıkıyor.
Bitirmiş biri olarak söylüyorum bazı yerleri cidden can sıkıyor , hatta ya bu nasıl senaryo bilmem ne vs ama kimi yerde de öyle bir bağlıyor 10-20 bölüm kalkamıyorsun başından yani çok uzun seri olduğu için arada hataları olabiliyor elbette arada bozabiliyor ama genel anlamıyla gayet güzel gayet eğlenceli
Dostum bitirmiş biri olarak söylüyorum.Başlarda cidden beni çok sarmıştı ama biyerden sonra sıkmaya basladı bıraktım bi ara gene basladım ve yeniden sardı.Yani anlayacağın çok fazla izlersen sıkıyo.
Bence kesinlikle izle. Naruto ve Naruto Shippuden izlediğim en keyifli animeler arasında. Senaryo bazı bölümlerde tekdüze gitse de animenin çoğunluğu o kadar sarıyor ki kapatıp uyuyamadığım geceleri hatırlıyorum. Sonraki bölümde ne olacağını o kadar merak ediyorsunki günde 15-20 bölüm izlemeden uyuyamıyorsun. Bence sıfırdan başla sıkılırsan biraz dişini sık ilerleyince hikaye kendini izlettiriyor.