Naruto bi zaman sonra sıkıyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Naruto izlemek istiyorum fakat çok uzun bir serüveni olduğu için hep bi ön yargım var sıkılır mıyım acaba

Falling is easy but it only brings you down
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben baktım biraz ve baya sıkıldım. Etrafımda devam eden izleyen birkaç kişi var ama onlar da yapıcak şeyleri olmadığından izlediklerini söylüyor.

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Soluksuz izledim ama şöyle söyleyeyim ilk sezon yani Shippuden öncesi biraz sıkılabilirsin çoğu şey shippudende başlıyor

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Naruto'ya başlamayı düşünüyorsan direk olarak naruto shippuden izlemeni tavsiye ederim çünkü naruto'yu zaten aynı bölümleri anlatıyor ve evet bence izlemelisin çok uzun bir serüveni var ama inan ki bir yerden sonra günde 10 15 bölüm bile izlemek isteyeceksin çünkü ilerledikçe bir şeyler yaşanıyor sürekli bir gelişim yan karakterlerin filler'ları her şey dört dörtlük denebilecek düzeyde ilerliyor başlarda birazcık sıkıcı olabilir katılıyorum ama 50 60 bölüm sonra gerçekten yavaştan açılmaya başlıyor.

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Fİller bölümleri izlersen sıkılırsın direkt filler bölümleri atlayarak izle. Yani ana bölümler izlemeni tavsiye ederim. Naruto vaktin varsa sıkılmadan izleyebileceğin bir anime fakat filler gerçekten sıkıyor.

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Boş vaktin varsa sıkılmassın

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
aksine kanka dahada çok sarıyor özellikle 110 dan sonra bayagı sarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bitirmiş biri olarak söylüyorum bazı yerleri cidden can sıkıyor , hatta ya bu nasıl senaryo bilmem ne vs ama kimi yerde de öyle bir bağlıyor 10-20 bölüm kalkamıyorsun başından yani çok uzun seri olduğu için arada hataları olabiliyor elbette arada bozabiliyor ama genel anlamıyla gayet güzel gayet eğlenceli

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum bitirmiş biri olarak söylüyorum.Başlarda cidden beni çok sarmıştı ama biyerden sonra sıkmaya basladı bıraktım bi ara gene basladım ve yeniden sardı.Yani anlayacağın çok fazla izlersen sıkıyo.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence kesinlikle izle. Naruto ve Naruto Shippuden izlediğim en keyifli animeler arasında. Senaryo bazı bölümlerde tekdüze gitse de animenin çoğunluğu o kadar sarıyor ki kapatıp uyuyamadığım geceleri hatırlıyorum. Sonraki bölümde ne olacağını o kadar merak ediyorsunki günde 15-20 bölüm izlemeden uyuyamıyorsun. Bence sıfırdan başla sıkılırsan biraz dişini sık ilerleyince hikaye kendini izlettiriyor.

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Shippudene kadar diren emin ol değicek

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hiç Sıkmadı Beni Öneririm İzleyebilirsiniz

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
çok uzun bir süre sonra sıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...