Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Hamstring" ve "Calf" adı verilen kası çalışman lazım kardeşim. Eski boksörüm ve senin hızlı koşman için gereken şeyler patlayıcı güç uygulayan kaslarını geliştirmek. Usain Bolt'un fitness ve cardio çalışmalarını izlersen benim dediğim kaslara çalıştığını görürsün.
kanka bende 8 yıl oynadım sadece hızlı olduğum için forvete vermişlerdi.Boyuum falan kısa ama 190lık adamları rahatça geçiyordum.Bu yüzden hoca bana sürekli bacak kası çalıştırdı.yer gün yarım çömelme pozisyonunda durdurdu.kısa mesafeli deparlar yaptırdı.Detayları tam hatırlamıyorum ama tekrar bakıcam.bulursam tamamını yazarım.
kanka squat ve deadlift yapmanı ve hit kardiyo dediğimiz olay birde şey vardı günlük koşman lazım hemde bayağı ne kadar geliştirirsen o kadar güçlendirirsin kasları
kilom düşük fakat en kötü 1 saatlik halı sahada bile nefes nefese kalmıyorum. düzenli olarak günlük 1 saat bile olsa düz koşu yapmaya çalış. et ve süt besinleride çok önemli. zaten isteyince oluyor. kaslı olmayı değil sağlıklı olmayı seçtiğin için çok daha iyi olacaksın. kararın hayırlı olsun sağlıklı ve zinde kalman ümidi ile...