Nasıl Çok Hızlı Koşarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
"Hamstring" ve "Calf" adı verilen kası çalışman lazım kardeşim. Eski boksörüm ve senin hızlı koşman için gereken şeyler patlayıcı güç uygulayan kaslarını geliştirmek. Usain Bolt'un fitness ve cardio çalışmalarını izlersen benim dediğim kaslara çalıştığını görürsün.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sürekli pratik yaptıkça önce nefesini kontrol etmeyi öğrenirsin sonra zamanla temponu arttırarak daha hızlı kosabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka hızlı koşma bi yetenek Allah vergisi ama sen kaslarını güçlenirmeye bak bol bol antrenman yap

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Não posso correr por cinco minutos sem me cansar, e nem estou gorda. Isso é tão triste.
Post automatically merged:

Bence daha fazla antrenman yapmalıyım

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka bende 8 yıl oynadım sadece hızlı olduğum için forvete vermişlerdi.Boyuum falan kısa ama 190lık adamları rahatça geçiyordum.Bu yüzden hoca bana sürekli bacak kası çalıştırdı.yer gün yarım çömelme pozisyonunda durdurdu.kısa mesafeli deparlar yaptırdı.Detayları tam hatırlamıyorum ama tekrar bakıcam.bulursam tamamını yazarım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardesim hergün antrenman yaparsan günden gğne daha iyi olursun

Üye
8 HİZMET YILI
kanka squat ve deadlift yapmanı ve hit kardiyo dediğimiz olay birde şey vardı günlük koşman lazım hemde bayağı ne kadar geliştirirsen o kadar güçlendirirsin kasları

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hergun belirli saatler arası antrenman yap ve kendını zorla.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kilom düşük fakat en kötü 1 saatlik halı sahada bile nefes nefese kalmıyorum. düzenli olarak günlük 1 saat bile olsa düz koşu yapmaya çalış. et ve süt besinleride çok önemli. zaten isteyince oluyor. kaslı olmayı değil sağlıklı olmayı seçtiğin için çok daha iyi olacaksın. kararın hayırlı olsun sağlıklı ve zinde kalman ümidi ile... :)

Üye
5 HİZMET YILI
kordiyo çalış hergün çıkıp koşu yap ve bunları yemek yedikten sonra değil aç karına yap yoksa tıkanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...