Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir sürü aktivite var tabi bunlardan kendine uygun olanı yapmalısın
Ama tavsiye isteyecek olursan oyun oynamak yerine kendini geliştirecek bişeyler ile uğraş
4 gün içerisinde (daha önce fazla okumadıysan) ortadan biraz düşük seviyede bi kitaba başlayabilirsin
aynı şekilde kendine bi yapboz alıp tamamla
üni okuyorsan bölümünle alakalı bir programı öğrenebilirsin
daha uzun süreli aktıvite istersen çiçekler ile uğraş
illaki evde çiçek bitki gibi şeyler vardır onların bakımını yap çürük dalları kes
bunlardan birini dahi beğenmediysen alntı yaparak yazarsan ffikir çok
Kankam Yeni Oyunlar inidirp Deneyebilirsin , Yada Gta nın serılerını ıdnırıp oynıyabılırsın ben gta 3 den başladım 5 e kadar oynıyacagım tum gorevlerı yap cok ıyı sarıor
Kendinizi geliştirebilirsiniz, bir kursa kayıt olabilirsiniz bu süreci eğitimle, öğrenmeyle destekleyebilirsiniz. Kısacası kendinize değer katabilirsiniz. Yapmayı sürekli ertelediğiniz bir şey varsa hemen yapın derim. İyi bir fırsat. İlerleyen zamanlarda bu kadar müsait olmayabiliriz.
Valla çok güzel planlama yaptım. Öncelikle 12 tane bira aldım bayramın 1. gününden itibaren salı gününe kadar günde 4 tane içecek şekilde
Arabayla uğraşıcam 2 gün. 1'inci gün arabaya kil temizliği yapıcam 2. gün ise cila wax işlerini çözerim diye düşünüyorum. 4 Gün içinde spor yapıcam. Kitap aldım kitaba zaman ayırıcam. Geceleri ise pc oyunu ile geçirirm diye düşündüm.