- Yasaklandı
Banlı Üye
Bilgisayarım laptop win 8.1 64 bit format atmak istiyorum cd yok flash yok boşda kesin bir çözüm videosu varmı format atmamı sağlayacak cracklı sanırım pc ayarlardaki format'ı yapamıyorum
bunun için öncelikle katılımsız bir win 8.1 x64 iso dosyası indir. iso dosyası indikten sonra usb boot tools programını indir. ardından programı çalıştır ve windowsun iso dosyasının olduğu konuma gir ve iso dosyasını seç. daha sonra copy butonuna tıkla ve biçimlendir seçeneğini seçerek windowsu fhlas belleğe boot lu bir şekilde kurmuş olacaksın.. bundan sonraki aşama kurulum ama dilersen email adresi verim oradan yaz sonrasını telefonla tarif edeiblirim. [email protected]Bilgisayarım laptop win 8.1 64 bit format atmak istiyorum cd yok flash yok boşda kesin bir çözüm videosu varmı format atmamı sağlayacak cracklı sanırım pc ayarlardaki format'ı yapamıyorum
Aracı Şimdi İndirin seçeneğine tıklayıp indir ve kuruluma devam edebilirsin.Bana ulaş atayımBios ekranından foramt atmayı deneyebilirsin
kral adamsıv işe yarar deniyeceğimEn başta flash bellek olması gerek dostum rufus 3.10 programını indir indirdiğin win 10 iso dosyasını rufus ile flash belleğe yazdır
Pc in yeni ise uefi
Değil ise mbr yi seç
Mbr de ise biostan flash belleği seçip format atabilirsin
❤❤❤
Yazarken yoruldum
bazı sitelerde setup halinde format atabileceğin windows sürümleri var eğer herhangi bir yardımım dokunursa araştırıp dönüş yapacağım şimdiden kolay gelsin kardşeimBilgisayarım laptop win 8.1 64 bit format atmak istiyorum cd yok flash yok boşda kesin bir çözüm videosu varmı format atmamı sağlayacak cracklı sanırım pc ayarlardaki format'ı yapamıyorum
En öncelikle flash bellek gerek win 10 4 gb boyutunda oldugu icin en az 8 gb flash bellek ile iso dosyasını yazdırman gerek istersen win 10 u nereden inderecegini söyleyebilirim❤❤❤kral adamsıv işe yarar deniyeceğim