nasıl format atıcağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam şimdi bak sana anlatayım güzelce. Kendim 12 yasinda öğrendim format atmasını o gün bugündür mahalledeki herkesin PC ye parayla format atıp harcligimi çıkarttim. Format dosyalarını indirip herhangi bir siteden onu bir cdye yazdirman lazım veya bir flash belleğe. Onun programlari var. Google da bulabilirsiniz. Sonra bilgisayarı komple kapatın. Açarken bios a girmeniz lazim. Biosdan Boot menüsüne gelip 1.surucuye flash belleği veya CD yi seçmeniz lazım. Save and exit diyip çıkın. Sonra kurulum menüsü gelir. Ordan c yi seçip biçimlendir diyin ve her şeye ileri diyin. Yükleme tamamlanınca kendini kapatır PC. O sırada hemen flash belleği çekin. Veya cdyi çıkarın. Sonra kendisi ayarlar her şeyi. Ve format tamamlanir. Yeni sisteminiz kurulur
2 kere okumadan anlayamadım :D
Post automatically merged:

Tamamen Sıfırlıyacaksan Bir İso Dosyası Yapıp USB ile yapabilirsin nasıl yapıcagını ise youtubeye bakarak yapabilirsin
bu cevabı yazacak bir yiğit çıktı :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
windows 10 format dosyasını internetten indirip flaş belleğe uygun bootlayıp format atabilirsin daha kesin bir çözüm olur

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
girdiğin bölümde eski dosyaları kurtar seçeneği bulunmakta iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
CTRL Alt Delete yap

Sol altta kapatma imgesi var

Shifte basılı tutarak yeniden başlat de

Sonra oradan formatla seçeneğini bulursun hocam.

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir bilgisayarcıdan cd alabilirsin format cdsi

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Windows 10 orjinal sitesinden indir flash belleğe yüklemeyi seç ondan sonra biosdan kurulum yap YouTube'de detaylı videoları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...