Arkadaşlar alternatif hileleri keşfetmek için aramalar yaparken bir siteden ücretsiz hile indirmiştim. Riskli olduğunu göz önüne alarak antivirüsü kapatıp çalıştırdım ve bum. Bilgisayara onlarca uygulama inmeye otomatik kurulmaya başladı, CPU ve her şey %100'ü gördü ve yazılımlar antivürüsü etkinleştirmeme izin vermedi. Bilgisayara zorla format attım ve açıldı. Ancak o kısa sürede Facebook hesabıma girilmiş ve reklam verilmiş.
Günlük 2000 TL tutarında. hesap ekstremde binlerce lira çekildiğini görünce anladım ve reklamı incelemek istedim ve tabi ki reklamı görmeme izin yoktur uyarısı aldım facebooktan. Kusursuz bir hack. Ancak reklam ön izlemesi dahil hiçbir şey görünmüyorken reklam alanı seçiminde işletmenin adını gördüm. ABD menşeili bir sayfa. Adı Casper's Market. Sayfa da yüzlerce kişi hacklendikleri için yorum yapmış. İndirdiklerinize lütfen dikkat edin.
Günlük 2000 TL tutarında. hesap ekstremde binlerce lira çekildiğini görünce anladım ve reklamı incelemek istedim ve tabi ki reklamı görmeme izin yoktur uyarısı aldım facebooktan. Kusursuz bir hack. Ancak reklam ön izlemesi dahil hiçbir şey görünmüyorken reklam alanı seçiminde işletmenin adını gördüm. ABD menşeili bir sayfa. Adı Casper's Market. Sayfa da yüzlerce kişi hacklendikleri için yorum yapmış. İndirdiklerinize lütfen dikkat edin.
Moderatörün son düzenlenenleri: