Nasıl hacklendim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar alternatif hileleri keşfetmek için aramalar yaparken bir siteden ücretsiz hile indirmiştim. Riskli olduğunu göz önüne alarak antivirüsü kapatıp çalıştırdım ve bum. Bilgisayara onlarca uygulama inmeye otomatik kurulmaya başladı, CPU ve her şey %100'ü gördü ve yazılımlar antivürüsü etkinleştirmeme izin vermedi. Bilgisayara zorla format attım ve açıldı. Ancak o kısa sürede Facebook hesabıma girilmiş ve reklam verilmiş.

Günlük 2000 TL tutarında. hesap ekstremde binlerce lira çekildiğini görünce anladım ve reklamı incelemek istedim ve tabi ki reklamı görmeme izin yoktur uyarısı aldım facebooktan. Kusursuz bir hack. Ancak reklam ön izlemesi dahil hiçbir şey görünmüyorken reklam alanı seçiminde işletmenin adını gördüm. ABD menşeili bir sayfa. Adı Casper's Market. Sayfa da yüzlerce kişi hacklendikleri için yorum yapmış. İndirdiklerinize lütfen dikkat edin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hiç kimse size ücretsiz bir şekilde hile hizmeti sağlamaz bunu unutmayın. Memoryhackers bir istisna, o yüzden foruma girdiğiniz de sağdaki rekl*mlara tıklamayı unutmayın ki hizmet devam edebilsin. Geçmiş olsun.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar alternatif hileleri keşfetmek için aramalar yaparken bir siteden ücretsiz hile indirmiştim. Riskli olduğunu göz önüne alarak antivirüsü kapatıp çalıştırdım ve bum. Bilgisayara onlarca uygulama inmeye otomatik kurulmaya başladı, CPU ve her şey %100'ü gördü ve yazılımlar antivürüsü etkinleştirmeme izin vermedi. Bilgisayara zorla format attım ve açıldı. Ancak o kısa sürede Facebook hesabıma girilmiş ve reklam verilmiş.

Günlük 2000 TL tutarında. hesap ekstremde binlerce lira çekildiğini görünce anladım ve reklamı incelemek istedim ve tabi ki reklamı görmeme izin yoktur uyarısı aldım facebooktan. Kusursuz bir hack. Ancak reklam ön izlemesi dahil hiçbir şey görünmüyorken reklam alanı seçiminde işletmenin adını gördüm. ABD menşeili bir sayfa. Adı Casper's Market. Sayfa da yüzlerce kişi hacklendikleri için yorum yapmış. İndirdiklerinize lütfen dikkat edin.
geçmiş olsun, Siyah Şapkalı Hacker'a denk gelmişsin.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bilinmedik sitelere güvenmeyiniz.

~$ iOS Modder
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yıllardır antivirüs kullanmama rağmen hacklenmedim. Antivirüslü PC kullanılmaz :D

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun knk ben hiç anti virüs kullanmıyorum sen şanssızsın herhalde

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok geçmiş olsun reis cidden çok kötü bir durum be

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
en azından ders çıkarmışsındır hocam her siteye güvenmeyin risk alınacak bir iş değil bu

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu dünyada hiçbirşey bedava değil bu sitede bile üye oluyosun mesaj yazıyosun reklamlara tıklıyosun ve böylece ''bedava'' hilelere erişebiliyosun karşılıksız hiçbirşey olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka site ismini veya linkini verebilir misin BUKOOFPS#5181

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Teşekkür ediyorum ve geçmiş olsun diyorum eğer siz olmasanız belki biz de hacklenecektik hocam sağolun.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ne girerse girsin hepsi bi formata bakıyo zaten :thinkie:

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende yaşadım fakat maddi olarak bi sorunla karşılaşmadım bilgisayar aşırı kasıyor tarayıcılar bile açılmıyordu zar zor antivirüs programı indirdim temizledim her önünüze gelen hile sitesine tıklamayın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İndirdiğin dosyalara ve tıklayacağın linklere dikkat etmen gerekiyor yoksa puff

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
güvenmediğin veya araştırmadığın sitelerden birşey indirmiyorum sen de öyle yap

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam adamlar ince ince kusursuz işlemiş yazılımı
bizede ders olsun bilmediğimiz yeteri kadar güvenmediğimiz hiç bir siteden hiçbir dosya indirmemeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...