Nasıl hızlı kilo verilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İyi bir diyetle verirsin spordan çok diyetin önemli kalori açığı yarat

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ne kadar da iş yapsan efor harcasan yemegi kesmedikce kilo veremezsin. ben sadece unlu mamül ekmegi kestim 115 den 85 e düştüm 1 yıl sürmedi

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hazır ramazan ayı gelmiş akşama kadar pek bişi yemiyosun akşamlarıda sıvı türden çorba falan tüket birde sabahları aç karna düzenli olarak spor yapsan baya bi etkisini görürsün

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Metabolizma faktörü çok önemli. Kilo verirken sporu az yapmak veya yapmamak kas kütlesinden de götüreceği için verdiğin kiloyu arttırır. Önemli olan kilo vermek değil yağ kütlesini azaltmaktır. Kalori açıklı güzel makrolu bir diyet yanına kendini zorlamana bile gerek kalmayacak basit bir spor programı ile rahatça kilo verebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Nacizane 90 dan 60 a düşen biri olarak fikrim. akşama doğru saat 4 den sonra ağzına hiç bir şey girmiycek bu kadar.
Post automatically merged:

Birde dağlam bir diyetisyen takibi tabiiki

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
merhabalar,

abi direk konuya giricem iki arkadaş diyet yapma kararı aldık aynı işte çalışıyoruz ve aynı evde kalıyoruz aynı eforu harcıyoruz aynı yemekleri yiyoruz
ben 2 kilo verirken o arkadaşım 4 kilo veriyor ortalama olarak vücut yapımız da aynı ben bu arkadaşımı nasıl tokatlarım ya ahaha
Her insanın genetik olarak kilo verme/alma yatkınlığı farklıdır fakat düzenli bir şekilde spor yaparsan ve sağlıklı beslenirsen zaman içerisinde kilo verirsin spor dan kastım fitness , crossfit , futbol vs. yani kısaca tempolu sporlar kendini zorlayacağın alanlar beslenme konusunda da şeker den kesinlikle uzak dur ve yağlı yiyeceklerden kaçın örnek vermem gerekirse evde yediğimiz bir tabak ev yemeği ile sadece bir çikolata neredeyse aynı kalori o yüzden market gıdalarından kısacası tüm aburcubur lardan uzak durmaya çalış şimdiden kolay gelsin arkadaşım

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
merhabalar,

abi direk konuya giricem iki arkadaş diyet yapma kararı aldık aynı işte çalışıyoruz ve aynı evde kalıyoruz aynı eforu harcıyoruz aynı yemekleri yiyoruz
ben 2 kilo verirken o arkadaşım 4 kilo veriyor ortalama olarak vücut yapımız da aynı ben bu arkadaşımı nasıl tokatlarım ya ahaha
Knk One More diye bir şey var. Bir araştır derim

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
merhabalar,

kilo vermek, almaktan daha kolaydır 3 ayda o kadar spor yap deli gibi ye max 10-15 alırsın ama aç kal hareket et 1 haftada 10 kilo verirsin olay uğraşmakta istemekte bitiyor

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
kilo vermenin hızlı yolu olmaz olmamalı da zaten sağlıklı bir şekilde kademe kademe kilo vermelisin ve bunu yaparken de önce beslenme düzenini oturtmalısın unutma ne kadar hızlı verirsen o kadar hızlı geri alırsın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sabah bir bardak sıcak su içme önerisi duymuştum bir kaç yerden

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ekmek ve şekeri kesiyorsun 1 ay oruç diyetine giriyorsun gelip teşekkür ediyorsun sonra bana

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
merhabalar,

Bol su içmelisin ve Kesinlikle Gece yatmadan doğal yoğurt ye. Yoksa market yoğurdu ye ben yıllardır yoğurt yerim gece uyumadan ekmek ile hiç kilo almıyorum da vermiyorum da tavsiyemdir bizzat yaşadım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kalori hesabı yapabilirsin. aldığın kaloriyaktığın kaloriden az ise yağ yakarsın enerjin kalmaz yorulursun ama kilo da verdirir yanında bir de spor yaparsan kas kaybı olmaz iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kankam Merhaba! Anladığım kadarıyla sen ve arkadaşın bir diyet programına başlamışsınız. Bu harika bir karar! Herkesin vücut yapısı farklıdır ve bu nedenle kilo kaybı da farklılık gösterebilir. Arkadaşının daha hızlı kilo vermesi seni üzse de, senin de odaklanman gereken istikrar ve azim. Belki de senin vücudun kilo vermek için daha uzun bir süreye ihtiyaç duyuyor. Önemli olan, kendine ve vücuduna iyi bakmak, sağlıklı beslenmek ve egzersiz yapmak. Egzersiz ve diyet ikisi bir arada çok önemli fakat bu konuyu bu kadar basit ele almamak gerekir. Spor yapıyorsanız belki de sen daha hızlı kas geliştiriyorsun, bu sebepten yağ yakmadığını sanıyorsun. Boşver detaylarda boğulma. Hayalindeki fiziğe kavuşman dileğiyle. Her ikinize de başarılar dilerim!

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka yaktığın enerji aldığın enerjiden yüksek olsun yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...