Her insanın genetik olarak kilo verme/alma yatkınlığı farklıdır fakat düzenli bir şekilde spor yaparsan ve sağlıklı beslenirsen zaman içerisinde kilo verirsin spor dan kastım fitness , crossfit , futbol vs. yani kısaca tempolu sporlar kendini zorlayacağın alanlar beslenme konusunda da şeker den kesinlikle uzak dur ve yağlı yiyeceklerden kaçın örnek vermem gerekirse evde yediğimiz bir tabak ev yemeği ile sadece bir çikolata neredeyse aynı kalori o yüzden market gıdalarından kısacası tüm aburcubur lardan uzak durmaya çalış şimdiden kolay gelsin arkadaşımmerhabalar,
abi direk konuya giricem iki arkadaş diyet yapma kararı aldık aynı işte çalışıyoruz ve aynı evde kalıyoruz aynı eforu harcıyoruz aynı yemekleri yiyoruz
ben 2 kilo verirken o arkadaşım 4 kilo veriyor ortalama olarak vücut yapımız da aynı ben bu arkadaşımı nasıl tokatlarım ya ahaha
Knk One More diye bir şey var. Bir araştır derimmerhabalar,
abi direk konuya giricem iki arkadaş diyet yapma kararı aldık aynı işte çalışıyoruz ve aynı evde kalıyoruz aynı eforu harcıyoruz aynı yemekleri yiyoruz
ben 2 kilo verirken o arkadaşım 4 kilo veriyor ortalama olarak vücut yapımız da aynı ben bu arkadaşımı nasıl tokatlarım ya ahaha
kilo vermek, almaktan daha kolaydır 3 ayda o kadar spor yap deli gibi ye max 10-15 alırsın ama aç kal hareket et 1 haftada 10 kilo verirsin olay uğraşmakta istemekte bitiyormerhabalar,
Bol su içmelisin ve Kesinlikle Gece yatmadan doğal yoğurt ye. Yoksa market yoğurdu ye ben yıllardır yoğurt yerim gece uyumadan ekmek ile hiç kilo almıyorum da vermiyorum da tavsiyemdir bizzat yaşadım.merhabalar,