Nasıl hızlı kilo verilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bol su sakız hareket ve doymadan kalkmak

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Şuan bende kilo vermeye çalışıyorum uyguladım Yöntem de sabahları Yulaf yoğurt yiyorum akşam da Normal yemek yiyorum ve vücdum sıkılaştı tavsiye ederim Diyet ile biraz uzun süre bilir kilo vermek

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hafta da yeteri kadar spor yaparsan ve yediğin şeylerin kalorilerini dikkat edersen kolaylıkla kilo verebilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kalori açığı verip bol bol spor yapman lazım sakın sunları karıstır ic diyenlere inanma

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
spor+ uygun beslenmeler ile verebilirsin ben aksamları ekmek yemeden sulu seyler vererek kilo verdim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
herkesin metabolizması farklıdır dostum günlük kalori ihtiyacını önce bilmen lazım örnek veriyorum : 2000 kalori ihtiyacın var 200 altı yersen yani 1800 kalori alırsan kilo verirsin, 2000+ alırsan kilo almaya başlarsın kısa yoldan böyle anlatmak istedim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
günlük alman gereken kalori miktarını hesaplayıp kalori açığı bırakmak ve bunu sporla desteklemek en güvenli, en stabil ve en sağlıklı yol bence.

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Oruç Diyetidiye Bişey Var Onu Yapabilirsin Baya Etkili Oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kanka aynı vücut tipine aynı metebolik sisteme sahip olmayabilirsiniz o 2 yiyorsa sen 1 ye o zaman yoksa diğer türlü veremezsin tabiki spor yaparsan sen ondan daha hızlı kas kütlesi kazanabilirsin tavsiyem spor yap full protein ağırlıklı beslen günlük yiyeceğin kalorinin altında kalmaya çalış

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Metabolizmadan kaynaklanıyor kanka az ye spor yap ama önemli olan az kalorili şeyler ye

Süper Üye
2 HİZMET YILI
onecelikle kalori hesabı yaparak günlük ihityacın olan kalori miktarını bulacaksın sonra kalori sayabilecegin bir uygulama indir fatsecret indirebilirsin sonra gun boyunca yedigin besinlerin toplam kalorisi ortaya cıkacak diyelimki senin alman gereken kalori 5000 di sen 4000 kalori yemek yedin bu durumda kilo vereceksin ekstra olarak hareket edersen kardiyo vb daha hızlı kilo verebilirsin cunku daha fazla kalori acıgı olusacak bu kadar basit.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
İnternette siteler mevcut boyunu ve kilonu yazıp günlük alman kalori miktarını hesapla o miktar -400 civarı alırsan kilo verirsin

Hi
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Akşam 7 den sonra yemek yeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...