Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan bende kilo vermeye çalışıyorum uyguladım Yöntem de sabahları Yulaf yoğurt yiyorum akşam da Normal yemek yiyorum ve vücdum sıkılaştı tavsiye ederim Diyet ile biraz uzun süre bilir kilo vermek
herkesin metabolizması farklıdır dostum günlük kalori ihtiyacını önce bilmen lazım örnek veriyorum : 2000 kalori ihtiyacın var 200 altı yersen yani 1800 kalori alırsan kilo verirsin, 2000+ alırsan kilo almaya başlarsın kısa yoldan böyle anlatmak istedim
Kanka aynı vücut tipine aynı metebolik sisteme sahip olmayabilirsiniz o 2 yiyorsa sen 1 ye o zaman yoksa diğer türlü veremezsin tabiki spor yaparsan sen ondan daha hızlı kas kütlesi kazanabilirsin tavsiyem spor yap full protein ağırlıklı beslen günlük yiyeceğin kalorinin altında kalmaya çalış
onecelikle kalori hesabı yaparak günlük ihityacın olan kalori miktarını bulacaksın sonra kalori sayabilecegin bir uygulama indir fatsecret indirebilirsin sonra gun boyunca yedigin besinlerin toplam kalorisi ortaya cıkacak diyelimki senin alman gereken kalori 5000 di sen 4000 kalori yemek yedin bu durumda kilo vereceksin ekstra olarak hareket edersen kardiyo vb daha hızlı kilo verebilirsin cunku daha fazla kalori acıgı olusacak bu kadar basit.