Nasıl hızlı level kasarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum Lvl Kassand Önemi Yok Bi yerden Sonra Para Yatırman Gerekiyor tr ye

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kral oto av ile kasabiliyorsun levelinin slotlarında sal oto ava sabah akşam kasıyor çar

Üye
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Yıllardan beridir metin2 ye hiç girmiyodum zaten öncesinde de full pvp serverlarda takıldım. Şuan metin2 aşırı değişmiş durumda. Fazla idrak edemedim şahsen. TR serverda nasıl hızlı level kasarım sizce ep çekmek mantıklı mı çekilse nereye harcanır. En kolay kasılan hava savaşçı diye biliyorum ama ninja oynamak istiyorum detaylı anlatım yapar mısınız yardımcı olmak isteyen kişiler :)))
tamamen farm spam yani başka bir yolun yok şimdiden söylemesi

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bazı YouTuberlar challenge yapıyor şu saatte şu Level gibi onlara bakabilirsin

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Merhaba dostum ben Furkan Metin2de hızlı level atlaman için sana yardımcı olmaya çalışacağım.

Metin2'de birçok şey değişti ve bazı yeni mekanikler ve özellikler eklendi, ancak temel olarak hala aynı kalıyor.

Hızlı seviye kasmanın en iyi yolu, çevresindeki canavarları öldürmek ve görevleri tamamlamak olacaktır. Ancak, birçok oyuncu EP (Ejderha Parası) kullanarak hızlı seviye atlayabiliyor. EP çekmek, kısa sürede çok para harcamak isteyen oyuncular için mantıklı olabilir, ancak para harcamadan da hızlı bir şekilde seviye atlayabilirsiniz.

Hava Savaşçısı gerçekten kolay ve hızlı bir şekilde seviye atlayabileceğiniz bir sınıftır. Ancak, Ninja da iyi bir seçimdir ve özellikle PVP'de güçlüdür. Ninja, yetenekleri ve hareketliliği ile hızlı bir şekilde düşmanları alt edebilir.

Ninja olarak hızlı bir şekilde seviye atlamak için, öncelikle düşmanlarınızı etkisiz hale getirebilecek yetenekleri öğrenmelisiniz. Ayrıca, düşük seviyeli canavarları hızlı bir şekilde öldürmek için güçlü bir silaha ihtiyacınız olacaktır. İyi bir kılıç veya bıçak, Ninja sınıfı için idealdir.

Bununla birlikte, düşük seviyeli canavarları öldürmek ve seviye atlamak için tek başınıza olmanıza gerek yok. Oyunun sunduğu parti sistemini kullanarak diğer oyuncularla bir araya gelebilirsiniz. Bu, canavarları daha hızlı öldürmenize ve daha fazla tecrübe kazanmanıza yardımcı olabilir.

Son olarak, oyunda birçok etkinlik ve görev de bulunmaktadır. Bu etkinlikler ve görevler, ekstra tecrübe, eşya ve para kazanmanıza yardımcı olabilir. Oyunun sunduğu tüm imkanları kullanarak, Ninja sınıfında hızlı bir şekilde seviye atlayabilirsiniz.

Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur. İyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim!

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Yıllardan beridir metin2 ye hiç girmiyodum zaten öncesinde de full pvp serverlarda takıldım. Şuan metin2 aşırı değişmiş durumda. Fazla idrak edemedim şahsen. TR serverda nasıl hızlı level kasarım sizce ep çekmek mantıklı mı çekilse nereye harcanır. En kolay kasılan hava savaşçı diye biliyorum ama ninja oynamak istiyorum detaylı anlatım yapar mısınız yardımcı olmak isteyen kişiler :)))
bot kanka 2 sene oldu bir girdim adamlar botu kurda koymuş 3 tane kesemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
won satın al kendini kastır bide epten xp yüzügü al üste giden

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Knka tr yi sal oyuncu yok la.Bir tek son açılan sw de oluyor.Sonra yenisini açınca herkes oraya geçiyor.Parana yazık.Global pvp serverler var.Anlık 70-80 bin oyuncu var.Pvp oynamanı tavsiye ederim.Ama yeni açılan veya türklerin serveri olmasın.Onlar sürekli açılıp kapanıyor.Global pvpler süper.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
afk çar kastık biz arkadaşlarla bence sende yap

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben afk kastım arkadaşlarla sanada öneririm kankam

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyun oynayarak

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bedensel seç simyacı görevlerini yap metin kes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...