Onaylı Üye
Dostum Lvl Kassand Önemi Yok Bi yerden Sonra Para Yatırman Gerekiyor tr ye
oto scriptler var googledan bulabilirsin ingilizcesini yazarakArkadaşlar afk nasıl yapıyorsunuz burda programı var mı ?
tamamen farm spam yani başka bir yolun yok şimdiden söylemesiSelam arkadaşlar. Yıllardan beridir metin2 ye hiç girmiyodum zaten öncesinde de full pvp serverlarda takıldım. Şuan metin2 aşırı değişmiş durumda. Fazla idrak edemedim şahsen. TR serverda nasıl hızlı level kasarım sizce ep çekmek mantıklı mı çekilse nereye harcanır. En kolay kasılan hava savaşçı diye biliyorum ama ninja oynamak istiyorum detaylı anlatım yapar mısınız yardımcı olmak isteyen kişiler))
bot kanka 2 sene oldu bir girdim adamlar botu kurda koymuş 3 tane kesemedim.Selam arkadaşlar. Yıllardan beridir metin2 ye hiç girmiyodum zaten öncesinde de full pvp serverlarda takıldım. Şuan metin2 aşırı değişmiş durumda. Fazla idrak edemedim şahsen. TR serverda nasıl hızlı level kasarım sizce ep çekmek mantıklı mı çekilse nereye harcanır. En kolay kasılan hava savaşçı diye biliyorum ama ninja oynamak istiyorum detaylı anlatım yapar mısınız yardımcı olmak isteyen kişiler))
afk çar kastık biz arkadaşlarla bence sende yapSelam arkadaşlar. Yıllardan beridir metin2 ye hiç girmiyodum zaten öncesinde de full pvp serverlarda takıldım. Şuan metin2 aşırı değişmiş durumda. Fazla idrak edemedim şahsen. TR serverda nasıl hızlı level kasarım sizce ep çekmek mantıklı mı çekilse nereye harcanır. En kolay kasılan hava savaşçı diye biliyorum ama ninja oynamak istiyorum detaylı anlatım yapar mısınız yardımcı olmak isteyen kişiler))
Oyun oynayarakSelam arkadaşlar. Yıllardan beridir metin2 ye hiç girmiyodum zaten öncesinde de full pvp serverlarda takıldım. Şuan metin2 aşırı değişmiş durumda. Fazla idrak edemedim şahsen. TR serverda nasıl hızlı level kasarım sizce ep çekmek mantıklı mı çekilse nereye harcanır. En kolay kasılan hava savaşçı diye biliyorum ama ninja oynamak istiyorum detaylı anlatım yapar mısınız yardımcı olmak isteyen kişiler))
şu afk dan kastınız ne onu anlayamadımben afk kastım arkadaşlarla sanada öneririm kankam
Bedensel seç simyacı görevlerini yap metin kesSelam arkadaşlar. Yıllardan beridir metin2 ye hiç girmiyodum zaten öncesinde de full pvp serverlarda takıldım. Şuan metin2 aşırı değişmiş durumda. Fazla idrak edemedim şahsen. TR serverda nasıl hızlı level kasarım sizce ep çekmek mantıklı mı çekilse nereye harcanır. En kolay kasılan hava savaşçı diye biliyorum ama ninja oynamak istiyorum detaylı anlatım yapar mısınız yardımcı olmak isteyen kişiler))