nasıl kaldırabilirim yardım !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
beyler öncelikle SELAMUN ALEYKÜM dün chrome girdim ve karşıma şöyle bişi çıktı (funnysearching) beyler bu tarayıcı virüsüymüş ve ben sabahtan beri bunu kaldırmaya çalışyorum . yardımcı olacak arkadaşlar varsa ne olur yoruma yazsınlar . yararlı olana +2 rep vericem  :(

kimse bilmiyormu ??

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Denetim Masası -> Program Kaldır -> Burdan O Virüslü Programı Silebilirsin + Repi Fazla Görme

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bi ara banada olmuştu hiç bi türlü silemedim mecburen pc formatladım

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Google sağ köşede üst üste 3 nokta var oraya tıkla oradan ayarlara gir aşağıya in ara var oradan Google bide aşağıya doğru olan bir ok işareti var tıkla ona google hariç hepsini kaldır sonra yanında arama motorlarını yönet yerine tıkla gene google kalana kadar hepsini sil

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Chromo' Alıntı:
Google sağ köşede üst üste 3 nokta var oraya tıkla oradan ayarlara gir aşağıya in ara var oradan Google bide aşağıya doğru olan bir ok işareti var tıkla ona google hariç hepsini kaldır sonra yanında arama motorlarını yönet yerine tıkla gene google kalana kadar hepsini sil

allah razı olsun kardeşım +2 rep verıcem sana  :D

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
kaan986767' Alıntı:
Chromo' Alıntı:

allah razı olsun kardeşım +2 rep verıcem sana  :D
Önemli değil kardeşim bende aynı sorunu yaşamıştım başkaları da yaşamasın diye söyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...