Nasıl kilo alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
a101 de satılan bir ürün var salıklı kilo aldırıyor 1700 kj olması lazım ondan bulup stok yap 2 haftda 3 kg garanti

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka hemen tarifi veriyorum sabah kahvaltıda 1 adet muz 3 4 tane haşlanmış yumurta ve 1 kase dolusu cicibebe 1 haftaya kalmaz baya kilo alırsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Uzun bir süre once covid geçirmiştim 80 kilo falandım covidi atlattıkdan sonra iştahıma bişeyler oldu ve nerdeyse 40-50 kilolara kadar düştüm bundan dolayıda sürekli çok zayıfsın yaşına göre sıskasın diyorlar.
Nasıl kilo alabilirim

Kilo:50
Boy:1.78
kanka bende senin gibiyim 1.80 im 55-60 arası gidip geliyorum doktora görün çünkü sağlıksak birşey olabilir benimkisi o yüzden çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam bol bol stress yap ve gece yemek yiyip arkasındanda hemen yat :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
diyetisyenler sadece zayıflamak için yok dostum. aylık 100 lira alan diyetisyen bile var en azından senden benden bilgilidirler. danışsan iyi olur. çok zorluk yaşarsın. sadece zorbalığı kasdetmiyorum. sağlık sorunları özellikle. dikkat et kendine.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Aldığın kaloriyi hesapla o kalorinin 500 - 1000 kalori üstüne çıkmaya çalışırsan kilo almış olursun.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Covid i atlattıktan sonra bedenin resmen çökmüş bence tıbbi bişey olabilir o yüzden doktora görünmen gerek

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Günde 4 öğün yemeye çalış. Yağ ağırlıklı beslenme, kilo alacağım derken yağ torbasına dönersin. Kilo alırken aldığın kadar nasıl aldığın da önemlidir. Protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslen. Yemeklerde çorba veya içecek fazla içmemeye çalış. Yani karnını suyla doldurma. Bunu yaparken de vücudunu susuz bırakma fazla.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk kilo almak sağlıksız yaşamtıyı da beraberinde getiriyor ama yürüyüşleri azaltıp sürekli fast food tüketip yağlı yiyecekler cips gibi yersen kilo alırsın 1 ayda rahat 10kilo alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yaşım 23, boy 177 kilom da şuan 72. Bundan 3 yıl öncesinde ben de 50 kilo civarlarındaydım. Spora yazılmayı düşünmüştüm ancak çalışma şartlarım dolayısıyla düzenli olarak devam edemeyecek olmamdan ötürü fırsat olmamıştı. Beslenme düzeni diye bir şey yoktu hayatımda.. Öncelikle spora gidemeyecek durumdaysan dahi gününü 3 öğün şeklinde bölerek vücudunun ihtiyaç duyduğu karbonhidrat, protetin vs. besin değerlerini hesaplayarak beslenmeye başlamanı, sigara, alkol kullanıyorsan, bırakamayacak olsan dahi önemli derecede azaltmanı tavsiye ederim. Buna ek olarak meyve tükmeni, eğer düzenli tükemem dersen de multivitamin alarak o şekilde takviye yapmanı öneririm.

Üye
3 HİZMET YILI
bir diyetisyenden yardım alıp sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aslına olay öğünlerde çok yemek değil arkadaşlar, Günlük 3 öğün yiyorsan 6 öğün ye normal ye düzenli olarak Shake yap kilo alacam diyede kendini salma

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yiyebildiğin kadar cici bebe ye kusana kadar ye hergün 1 ay sonra +8 kg garanti

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cicibebe yiyebilirsin ablam öyle kilo almıştı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kahvaltı da 4-5 dilim ekmek, bal, kaymak, tereyağı, pekmez, sebzeler canınız bişey istemese dahi ara öğünlerde küçük ama kalorisi fazla şeyler tüketmenizi tavsiye ederim gece bişeyler yemek daha fazla kilo almanızı sağlayacaktır, kilo alıcam diye sağlıksız besinlere de fazla bulaşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...