Nasıl kilo alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bol karbonhidratlı yemek ye spora gidebilirsin. Takviye olarakta gainer alabilirsin. Spordaki insanları görmezden gel kendin için basıyorsun agam vazgeçme derim

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben de kilo almakta zorlanıyodum 250 gr cicibebe 1.5 su bardağı süt 50 ml ayçiçek yağı (yağ koymayabilirsin fakat 440 kalori ediyor 50 ml yağ) 1.5 su bardağı yulaf toplamı 2000 kalori civarı ediyor bunu içip kilo almaman imkansız fakat ne kadar sağlıklıdır bilmem ben yaşıtlarıma göre fazla zayıf olduğum için içiyordum

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Çok fazla yiyorum zaten kilo alamıyorum diyorsan midende mikrop olabilir doktora gidebilirsin, onun dışında sürekli yemek yemen lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz
Post automatically merged:

Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
saglıklı kılo almak ıstıyorsan bunun ıcın bır dıyetısyen ıle gorusmelısın ama benım derdım kılo almak dıyosan yaglı yemekler hamur ısı ve tatlı bol bol ye

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hareket etmeyeceksin ve çok yiceksin, yıllar önce bilgisayar başında yemek ve abur cubur yiyerek kısa sürede obez olmuştum.

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ilave edici gıdalar alabilirsin iştahını epey epey açar
Post automatically merged:

Takviye Edici Gıdalar Kullan, İştahını Açar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yemek yedigin saatleri bölerek vücudunu bir nevi sitemize et sonra vücut alışınca yemek ister kalorisi fazla olan yemekler ye gramajlarina baka baka al

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Spora gidipte kilo alayım diye birşey yok. Yüksek proteinli ürünler tüketmen lazım .
  • Kırmızı Et
  • Beyaz Et
  • Baklagiller
  • Süt ve Süt Ürünleri
  • Kabak Çekirdeği
  • Badem
  • Balık
  • Kuru İncir
  • Fıstık Ezmesi
  • Kinoa
  • Brokoli
  • Kepekli Ekmek
  • yemen gerekiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
makarna ve çikolata ye ve bol bol uyu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Spora devam et yağ eklersen pişman olursun en fazla 2-3 saatte bir yemeni öneririm kusana kadar middn bulanana kadar ye

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Karbonhidrat içeren yiyecekleri daha fazla yemek

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
çok kalorili az hacimli yiyecekler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kardeşim basit mantık, günlük harcadığın bir kalori var, bu kalorinin üstünde kalori alman gerek. Eğer spor yapıyorsan fazladan aldığın kalori kaslara gider, spor yapmıyorsan yağ olarak depolanır.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

kankam diyetisyene git pnlar sana yeme programı falan yaptırır bu arada geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka cici bebe yulaf pilav bol bol gömücen

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka ben 56 kiloydum lifalif kullanmaya başladım 59 oldum 1.5 haftada benden sana bir tavsiye bunu deneyebilirsin yemeden önce şınav ve mekik çek 10taneyle başla vücüdun bi süre sora zaten fazlasını istiyecek çektikten sora bi kasede lifalifi ye bunu uzun süre tekrarlarsan iş yapar asla pes etme benim 1.5 hafta olmasına rağmen değişimi hissettiriyor uzun süreli olduğunu düşün bir de 3 4 ay süreç bence farkı değişimi gözle net bi şekilde görmeye başlarız başarılar

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I was the way you are right now and would like to say get into fitness and focus on what you put into your body. If you eat outside a lot (like I used to because I thought I had a god tier metabolism) well sorry to break it you when you turn 25 everything is going to come back to you and you are only gonna wish you could have that fast of a metabolism. Stay healthy, join a gym / sport, eat clean food

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...