Nasıl kilo alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
fıstık ezmesi yulaf ye fitness yazıl gör nası kilo alıyosun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yulaf ye tavuk et ye youtubeye 2500 kalorilik milkshake yaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
şeker alma bünyene süt+cicibebe ye + imkanın varsa tavuk pilav + noddle bunlar kilo aldırıyor diye biliyorum bunlardan birini hergün bi kere bile tüketsen kilo alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sağlıksız ve ayarsız beslenmek belki kilo aldırabilir ? Biraz saçma ama en çok onlar aldırmıyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Günlük alman gereken kaloriden fazlasını düzenli olarak alırsan kilo alırsın bu kadar basit tabi eğer kilo kaybı ile ilgili bir hastalığın yoksa.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir
Post automatically merged:

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
günlük kalori alımına bakıp daha fazla yemelisin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kardeşim günde 3 ana 3 ara öğün yemek yemen gerekiyor bunun yanı sıra spor yapmanda lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum olay tamamen kalori ihtiyacın olan kaloriyi hesaplayıp fazlasını yediğinde kilo alamaya bilirsin çünkü o ihtiyacın olan kalorininde bi kısmını yakıyosun zaten ondan dolayı hareketli biriyim dediğim için söylüyorum protein shake, protein bar, yumurta, et vs bunlardan protein ihtiyacını alman lazım proteini eksik alırsan kilo alır kas kaybedersin buda yağlanmaya döner daha sonrasındada muz, bebe bisküvisi, internetten araştır smotiler var karbonidrat deposu olarak bu şekilde bi 2500 kalorilik karbonhidrat al az ya çok karbonhidrat her hafta kilona bak değişimie göre karbonhidratta azaltma veya yükselme yap işe yarayacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence bir diyetisyenden yardım alman senin için çok daha sağlıklı olur.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer alabiliyorsun gainer alabilirsin bu sayede rahat rahat fazla fazla kalori alabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka sabahları vaktin varsa kardiyo yapıp gainer kullanmaya başlayabilirsin her sabah yap demiyorum tabii ama haftada 3 olur 4 olur sana kalmış kullanımı öğren derim bu arada.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Aldığın kalori miktarı yaktığın kalori miktarından fazla olacak şekilde beslenmelisin, diyetisyen aracılığıyla devam etmene sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme programı ile rahatlıkla kilo alabilirsin kardom, tabii bunu sağlıklı bir şekilde yapman lazım. Vücut enerji için öncelikle karbonhidrat daha sonra yağ ve en son protein yakmaktadır, sen vücudun yakabileceğinden fazla karbonhidrat yüklersen kilo almaya başlarsın ama bunu bilinçsiz bir şekilde yapma bence bir diyetisyen ile görüşmende fayda var :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kardeşim bünyen kilo almaya müsait değilse bi doktor yardımı al mesela ben 26 yaşındayım ve 16 yaşından beri 71 kiloyum bi askerde 80 oldum ama biter bitmez 2 haftada yine 71 kiloya düştüm çok fazla yememe rağmen kilo alamıyorum metabolizmaya göre değişebiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Daha yaşın küçük. Hastalıkta geçirmişsin kesinlikle dikkatli olman gerek. Üniversiteye giderken bende bir hastalık sonucu 53 kiloya düşmüştüm. Ana öğünlere ek sık sık yüksek kalorili atıştırmalıklar yiyordum. Çerez vs işini görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...