Nasıl kilo alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk full abur cubur yiceksin geçiceksin bilgisayarın karşısına hiç kalkmıyacaksın sağdece tuvalet e gitmek için kalkıcaksın böyle 100 kilo olursun

vex
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
kanka en sonucu spor yaparak alırsın o adamları boşverip kendine odaklan eğer istersen başaramayacağın hiç bir şey yok + olarak bol bol makarna pilav tüketmeye çalış inşallah toparlarsın dostum

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşim, protein miktarı ve karbonhitrat miktarı yüksek olan besinler tüket, kilo almanın da binbir türlü yolu hali var, sürekli kola sürekli tatlı çikolata yiyerek te kilo alırsın ama pek faydası olmaz yani nasıl bir duruma düşersin bilen yok.
Lif içeriği fazla olan besinlerden kaçın; çok aşırı doygunluk hissi verirler çünkü, porsiyonu yükseltebilirsen yükselt, 3 hafta dayan. sonrasında zaten insan midesi genişliyor.
Aynı şekilde öğünlerini de arttır, gece yemeleri yap yapabilirsen fakat yine dediğim gibi gece yemelerin de absürt şeyler olmasın lütfen.
yıllarca kilo alıp verdim, 120 kilodan 99 kiloya geldim son 1.5 ayda.
aşırı lif içeren ürünler yersen bunlar senin daha çok kilo vermene sebebiyet verecektir, çok yağlı yeme az yağlı da yeme, ortasını tuttur.
Kilo almak ta vermek te çok kolay, sadece metanet ve dirayetten geçiyor hepsi, dediklerimi yaparsan ben kilo alabileceğini düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kalorisi fazla olan yiyecekleri tüketerek 1 ayda kilo alırsın.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yulaf ezmesi fındık ezmesi ceviz ezmesi ve bal bunlar çok faydası olur

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bende alamıyordum bulduğunu ye belirli bi yaştan sonra öküz gibi alıyosun zaten çok dert etme

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
karbonhidrat ağırlıklı ve protein ağırlıklı beslenmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...