Rehber Nasıl kilo alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
15-20 yaş arasında çok zayıf olan arkadaşlar için tavsiyelerde bulunabilir miyiz?

Çevremde bu sorunu yaşayan çok fazla insan var. Kilo almak için değişik ilaçlara yöneliyorlar. Spor salonlarına gitmeyi yanlış buluyorlar. Eminim burada da vardır. Her insanın boyuna kilosuna ve günlük harcadığı enerjiye göre bir kalori alımı, yakımı vardır. Eğer siz bu kalorinin altında besleniyorsanız zayıflar, bu kalorinin üstüne çıkıyorsanız kilo almaya yönelirsiniz.
Beslendiğiniz yiyeceklerin içerikleri yağ ağırlıklıysa aldığınız kilo sadece belinizi büyütecektir.

Spor yapmadan aldığınız onlarca kaloriylede sadece yağ oranınızı yükseltirsiniz. Zayıfsanız bile düşük ağırlık ve tempo ile spor salonuna gitmelisiniz. Kilo almak için iştah açıcı ilaçlar yerine önce kendi iradenizle bir şeyler yapmayı deneyin lütfen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence günde 7 öğün yerse bir insan kesin kilo alır ilaçlar falan hikaye

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kardeşim bu karbonhidralı yiyecekler ve fazla yemek yemen lazım

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben 70 kiloyum boyum 1.83 çıta gibi duruyorum kilo alma denemelerinde bulundum ama bir zaman sonra sıklıyosun tavsiye ettiğim kilo alma şekli ege fitness tarzı

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
sağlıklı bir kilo almak için karbonhidrattan uzak olması gerekli

KRAL
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka bo bol yerse her türlü kilo alır yemekte 2 parça yiyip ben doydum ben kalkıyorum diyerek kilo alamaz bence:) yemesi lazım

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bu verdiğin çok iyi bir tavsiye arkadaş

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Tabii yediklerimize dikkat etmek de önemli, sırf kilo almak için sürekli aşırı yağlı yiyecekler tüketilirse de bir süre sonra obezliğe yol açar.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yani öncelikle her zaman bir uzmana başvurmak en iyisidir (Diyetisyen). Onun dışında yiyorum ama kilo almıyorum diyorsan da Troid bezlerine baktır belki çok hızlı çalışıyor da olabilir her zaman dediğim gibi bir uzmana başvurmak çok daha yararlı olacaktır.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
beyler ben çok zayıfım yemek yiyorum (günde 4 öğün) ama kilo alamıyorum duzenli beslenmediğim için olabilirmi

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Pirinç unu ile güzel tarifler çıkabilir.
Post automatically merged:

kilo almak kolay ama o kiloları vermek zor
En kolay iş kilo vermek boğazına dikkat edersen ne zaman ne yiyeceğini, yediğin yemeklerin kalorisini bakmadan tabii kilo alamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben üniversiteye kadar baya zayıftım 50 kilo falandım ulan yiyorum ama kilo alamıyorum diyodum. meğerse yemiyomuşum sporla birlikte temiz yedikçe herkes zaman zarfında kilo alır şuan 85 kilo cıvarındayım.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
17-18 yaşıma kadar çok zayıf olan birisi olarak söylüyorum 90kg yi gördüğüm olmuştu işin püf noktası fazla yemek düz mantık saçma gelecek ama ben fazla yiyorum deyipte yediğini düşünüyosan bir kalori hesabı yap kolay appler bulunuyor bende fazla yediğimi düşünüyodum fakat yemiyormuşum ayrıca bu kiloların düzgün yayılması için ağırlık sporlarına yönel

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çoğunlukla fass food tüket dostum biliyorsun ki çok kilo aldırıyor ha sağlıklı beslenip kilo almak istiyorum diyorsan bilemem

Üye
3 HİZMET YILI
Bazıları diyo dengesiz beslen alırsın bazıları diyo ben sporcu olcam dengesiz beslenemem bence bunu en iyi bu işte uzman bir Dokturun yanına gidip onun sana vereceği program ve ilaçlarla yapmak en mantıklısı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kilo alamamak büyük sıkıntı ilkokuldan beri yaşıyorum ve cidden can sıkıyor

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkesin bünyesi aynı değil kimisi kilo almaya daha yatkın oluyor kimisi deli gibi yemek yese bile kilo alamıyor bence kilo almak yerine düzenli besin protein takviyesi ile filan spor yapmayı dene en azından güzel bir vücüda sahip olursun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...