Onaylı Üye
peki nasıl belli etmeden hile kullanabilirim?anlatabilir misiniz?Şimdi Legit kitlenme hilesi yani rakiplerinde ve sen dışındaki herkeste rakibine kitlendiğin açık bir şekilde gözüküyor yani bu sebebten dolayı sürekli raporlanacaksın ve ilk overwatch kararı incelemesinde kitlendiğin açık bir şekilde gözüktüğü için nişan desteği gerekçesi ile kalıcı vac yasaklaması alacaksın. yani bu Sbyte ile alakalı değil tüm hilelerdede aynı şekilde ban yersin
legit hilesi ile kullanamazsın hatta önerim legit kullandığın bir maçı maç sonunda izle demek istediğmi anlarsın map hack varsa map hack kullan ama aşırı belli etmemeye çalış yani adamların geldiği yere prefire(çıkmadan sıkma) atmapeki nasıl belli etmeden hile kullanabilirim?anlatabilir misiniz?
sağol deneyeceğimlegit hilesi ile kullanamazsın hatta önerim legit kullandığın bir maçı maç sonunda izle demek istediğmi anlarsın map hack varsa map hack kullan ama aşırı belli etmemeye çalış yani adamların geldiği yere prefire(çıkmadan sıkma) atma
cidden bunu yapınca ban yemiyor muyuz??detaylı anlatım için sağolun.ben aynı epostadan 10 11 tane hesap legit oynamak için ban yedim hatta prime hesabımda gitti para verdiğim o yüzden uzman sayılırım triggerbotu aç delayı fulle sona getir hiledeki en son delaya getir triggerkeyi capslock yap target enemy yap hitgroup chest e getir bu kadar
Global kadar iyi oynarsın awp deagle akde ve diğer bütün silahlarda
deneyebilirsin ama bence erken ranksız hesaplarda yaparsan gene rapor alırsın tehlikeli olabilirsağol deneyeceğim
cidden bunu yapınca ban yemiyor muyuz??detaylı anlatım için sağolun.
deneyip göreceğiz bakalımdeneyebilirsin ama bence erken ranksız hesaplarda yaparsan gene rapor alırsın tehlikeli olabilir
hmm,mantıklı imiş.bu sefer bunu da deneyeceğim üstad.sağolwallhack yerine radar açarsan ban yemezsin
cidden işe yarıyor 18 levele kadar geldim sonra bi ara herkesi oyundan atan exploit vardı onu deneyim dedim ondan vac yedimdeneyip göreceğiz bakalıminşallah faydası olur
hmm,mantıklı imiş.bu sefer bunu da deneyeceğim üstad.sağol
bir şey sormak istiyorum ben hileyi henüz kullanmadım hiç glow yazanı denemek istiyorum hile şu şekilde kullanılıyor mu? Sadece duvar arkası yer gösterme onun harici aim vs hiçbir şey açmak istemiyorum sadece wallhack olsun onu da çok belli etmeden kullansak bile anlayabiliyorlar mı? üst yorumlara baktım da oto kitleme filan diyorlar.öncelikle sbyte kullanıp csgoda leme kadar çıkan biri olarak söyliyim 4 ay ban yemedim tabi sonra abarttım ban yedimöncelikle her gün çok oyun girme yoksa rapor sayın yüksek olur ve overwatcha düşersin aim aç backtrack aç wall hack kapa wall hack çok belli eder aimi 1.cisini 2.24 2.cisini 0 yap ban yemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?