Nasıl unutabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yeni birini bulmaya çalış yada bişey yapma kafanı oyunlarla telefonla dersle falan dağıt unutursun

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardes sureklı dusunursen unutamazsın kafa dagıtasak bı hobi bul kendıne

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
unutamassın her zaman olabilir böyle şeyler takma

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
unutamazsın.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
alkol kullanmanı önermem denedım olmuyor sosyal ortam yap bılgısayarla ve karıyerınle ılgılen

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
unutmak zor fakat zaman geçtikçe ne kadar boş olduğunu anlıyacaksın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sosyal medyadan yazmıyor okulda konuşuyorsa belli ki sevgilisi bakıyor kızın sosyal medyasına, sen yazdıkça cevap veriyorsa da sevgilisine ayak yapıyordur o yazıyor ben yazmıyorum diye, dediğin gibi hem sevgilisi olup hem sana umut verip hem de erenin kedisi oluyorsa kusura bakma ama kız elinin altında adam tutuyor ( yedektesin yani) demektir veya kız biraz ilgi ****pusudur. Takılıp kalacağın bir şey değil bence demesi kolay geliyor bana ben yaşamadığım için bu durumu ama ne demiş serdar ortaç 'binlerce dansöz var' biri için böyle dökülüp saçılırsan ileride daha çok üzülürsün. Kendin için bırak düşünmeyi yoksa o kızın yaptığı belli.
Haklısın sağolun forumdakiler sayesinde gözüm açıldı kıza ful soğuk yapicam konusmam erenin kedisi olsun sevigilisinin derdi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben 3 senemi verdim bende çok zorluklar çektim ama insan alışıyor ve unutmaya başlıyor yavaş yavaş

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnsanların seçimleri bizim kontrolümüz dışında olduğu için, kendinizi bu durumdan kurtarmak için bazı şeyler yapabilirsiniz. Öncelikle, kızla ilgili düşüncelerinizi bir süreliğine bir kenara bırakın ve kendinize vakit ayırın. Bu, zamanla hislerinizin azalmasına yardımcı olabilir ve sizi daha pozitif bir zihin yapısına sokabilir. Ayrıca, dikkatini dağıtmak için yeni aktiviteler keşfedin ve arkadaşlarınızla vakit geçirin. Bu, sizi daha iyi hissettirebilir ve düşüncelerinizi başka yöne odaklamaya yardımcı olabilir. Her ne kadar bu zaman zarfında zor olsa da, zamanla hisleriniz azalacak ve unutmaya başlayacaksınız. Lütfen unutmayın ki, her insanın farklı bir yolu vardır ve ne zaman unutmayı başaracağınızı hiçbirimiz bilmeyiz. Önemli olan, kendinize vakit ayırıp kendinize iyi bakmaya çalışmak ve zamanla hislerinizin geçeceğine inanmaktır.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bi kızı unutmanın en iyi yolu başka bi kızdır hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıuğraşacak bir aktivite bul satranç oynamak spor vs unutucam diye uğraşırsan hiç unutamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
reis bir insanda nekadar kusur arasan okadar kusurunu bulursun sende ona dikkat et ve kusurlarını bulmaya çalış tek bir pencereden bakma hayata

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bütün kötü özelliklerini aklından geçir ve ondan iğrenmeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bir tek o varmış gibi düşünme yaw bunun adı bi yerden sonra sevgi olmaktan çıkıp takıntı haline geliyomuş bilimsel olarak kanıtlanmış bişey yani düşün takıntı elde edene kadar takıntıdır elde ettikten sonra her şey bi anda sana anlamsız gelir bütün bu sözlerin ardından tek diyeceğim şey önüne bak ilerdeki eşini düşün

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka unutursunda gene köşede bi yerde kalır yani acısı mı diyim ne diyim takıntı yapma kendine unutursun zamanla başka bi kız bul dicem onada bağlanma :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk aynısı bana oldu olmuyoe unutulmuyor ama sonra başkasını seviyorsun takıntın uavaş yavaş azalıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yerıne başkasını koyarak unutuyorsun knkm

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Unutamassın o kalbinde yer edinmiş böyle sağlam spor yapıcaksın o anıyı düşünerek sonra daha iyilerini düşünerek başka işlere giriceksin

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Dünyada tek 1 kız olmadığını düsünürsen ileriye bakarsan gecer gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...