Uzman Üye
yeni birini bulmaya çalış yada bişey yapma kafanı oyunlarla telefonla dersle falan dağıt unutursun
unutamazsın.Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
alkol kullanmanı önermem denedım olmuyor sosyal ortam yap bılgısayarla ve karıyerınle ılgılenBeyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
Haklısın sağolun forumdakiler sayesinde gözüm açıldı kıza ful soğuk yapicam konusmam erenin kedisi olsun sevigilisinin derdisosyal medyadan yazmıyor okulda konuşuyorsa belli ki sevgilisi bakıyor kızın sosyal medyasına, sen yazdıkça cevap veriyorsa da sevgilisine ayak yapıyordur o yazıyor ben yazmıyorum diye, dediğin gibi hem sevgilisi olup hem sana umut verip hem de erenin kedisi oluyorsa kusura bakma ama kız elinin altında adam tutuyor ( yedektesin yani) demektir veya kız biraz ilgi ****pusudur. Takılıp kalacağın bir şey değil bence demesi kolay geliyor bana ben yaşamadığım için bu durumu ama ne demiş serdar ortaç 'binlerce dansöz var' biri için böyle dökülüp saçılırsan ileride daha çok üzülürsün. Kendin için bırak düşünmeyi yoksa o kızın yaptığı belli.
ben 3 senemi verdim bende çok zorluklar çektim ama insan alışıyor ve unutmaya başlıyor yavaş yavaşBeyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
İnsanların seçimleri bizim kontrolümüz dışında olduğu için, kendinizi bu durumdan kurtarmak için bazı şeyler yapabilirsiniz. Öncelikle, kızla ilgili düşüncelerinizi bir süreliğine bir kenara bırakın ve kendinize vakit ayırın. Bu, zamanla hislerinizin azalmasına yardımcı olabilir ve sizi daha pozitif bir zihin yapısına sokabilir. Ayrıca, dikkatini dağıtmak için yeni aktiviteler keşfedin ve arkadaşlarınızla vakit geçirin. Bu, sizi daha iyi hissettirebilir ve düşüncelerinizi başka yöne odaklamaya yardımcı olabilir. Her ne kadar bu zaman zarfında zor olsa da, zamanla hisleriniz azalacak ve unutmaya başlayacaksınız. Lütfen unutmayın ki, her insanın farklı bir yolu vardır ve ne zaman unutmayı başaracağınızı hiçbirimiz bilmeyiz. Önemli olan, kendinize vakit ayırıp kendinize iyi bakmaya çalışmak ve zamanla hislerinizin geçeceğine inanmaktır.Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıuğraşacak bir aktivite bul satranç oynamak spor vs unutucam diye uğraşırsan hiç unutamazsın