Nasıl unutabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
başkasını bul en iyi unutma yöntemi

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
zamanı gelince neleere üzülmüşüm diyeceksin ve aklına bu gelecek o yüzden hayatını yaşa kendine yeni ilgi alanları bul kendini geliştir damia boş konular bunlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ne 70 lik ne 100lük olmuyo hocam onsuz olmuyo

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kanka yaşın küçüktür yani liseliysen. O yüzden bu yaşta dert edilecek şeyler değil bunlar emin ol. O yüzden siktir et gitsin daha önünde kocaman bir hayat var ve senin ne yaşadığını sallamayan insanları da sen sallama.

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bro unutmak ve ya alışmak için öncelikle bu konuyu kilitlettir. gerisini zaman halleder. iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
Unutmak çocuk işidir canım benim önemli olan alışmak bundan ders almaktır zamanla isteğin azalıcak yeni kişilere yeni lımanlara yelken açıcaksın kafana fazla takma

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sürekli onu düşünmemek için kendine hobiler edinebilirisin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
zamanla unutursun hocam arada sırada aklına gelse de umursamazsın

Üye
3 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
Kanka zor birşey ama hayatına başka insanları almayı dene yoksa düşüne düşüne kafayı yersin bir spor a yönelebilirisn kafanı dağıtmak için

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kendine eğlence bul kafanı dagıtıcak şeyler bul ben ortaokulda platonik bi ilişki yaşadım sonra başka biriyle zaman geçirerek onu unuttum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
şu hayatta en zor şey birini kalbinden çıkarıp hayatından aklından silmek . bu unutmanın bi ilacı bi taktiği yok sadece zamana bırakıp zamanın geçmesi lazım unuttum sanarsın bi karşına çıkar gine aynı düşüncelere dalarsın onun için ona karşıda umurusamaz davranlmalısın işin zor reyis umarım en kısa sürede Atlatırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
başka bir kızla beraber olmayı dene veya onunla yaşadığın kötü anıları düşünebilirsin. unutamamanın sebebi onunla sadece iyi anıları düşündüğün için olabilir bunu göz önünde bulundur

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kız seni arkadaş olarak görmüş sen yazmadığın sürece hiç yazmamış demek ki insanmış ki sana yüz yüze cevap verip utandırmamış gururunu kırmamış sen de kıza kapılmışsın kendi kafanda kurmuşsun kızın sevgilisi olduğunu öğrenmişsin durmamışsın yazmaya devam etmişsin kıza başka bi çocuk yazınca sinirlenmişsin kıskanmışsın ama o kızın resmi erkek arkadaşı var ve aralarında neler dönüyodur bi düşün tahmin et kafandan sil igrenc adam seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...