Nasıl unutabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Unutamazsin be olum anca kafani dağitirsin ama illaki yine bir yerde aklina gelicek unutmak diye bir kavram yok beyler sadece bir anda akliniz baska yere dalip onu hatirlamiyorsunuz o kadar unutamazsin benim gibi :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hiç kafana takma dha çok bağlanmadan gerçek yüzünü görmüş oldun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
aga hayatı s*klememen lazım sonra bi şekilde unutuyon

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Küçük şeyler yüzüne hayatını kaybetme bro unutamıcan daha bi ton kız olcak belkide oyüzden alışmaya çalış

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga sosyalleşmeye çalış başka birşey pek çaresi yok

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Kadanı dağıt git lol oyna mc oyna balo oyna unutursun o sana değer vermemiş sende ona değer vermemişsen çok kolay bi iş

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
başka bir şeye odaklanma zaman hizlı gidecek şekilde yaparsan unurtursun

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
onu düşünürsen unutamazsın tabi bunun icinde boş zamanının olmaması gerekli birşeyle meşgul olman gerekli spor gibi ;)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kafana çok takmıcaksın kanka oluyor böyle şeyler

Griler kayıp yalnızca siyah ve beyaz
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
işi zamana bırak sonra adını bile hatırlayamayacaksın

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Koş forest koş önce forrest gump filmini izliyorsun kardeşim ve arkana bakmayı bırakıyorsun bu film sana bunu öğretecek

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
5 sene oldu unutamıyorsun

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka 2 şey var birincisi zaman ikincisi yeni insan unutturacak 2 şey bunlar ya da kariyer ine odaklanacaksın öyle

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum soğumana gerek yok sen ondan gram elektrik almadıysan git arkadaş ol , olamıyorsan heryerden engelle hatırlatacak herşeyi engelle yoluna bak

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
unutmasın kardeş acı gercek kardeş.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Çok saçma bir laf var: "zaman her şeyin ilacı" diye. Gerçekten de öyle oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...