Nasıl unutabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Malesef unutmak mumkun degıl dostum bu sorunu emınımkı herkes yasıyordur malesef unutulmaz :(

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
çok zor :(

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
"Unutmak için un ufak etmek gerekiyormuş."

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka kalpten istersen sevmezsin sevgin gider onu düşüncen gider ama unutmazsın ben unutmadım ama şöyle bişi var benimki 4 yıllıktı küçük şeyler felan bazen aklımda oluyor bazen olmuyor ama ben kendime dedim sevmiyorum artık diye o günden beri hiç aklıma bile gelmedi arada geliyor ama olucak o kadar .d

Üye
3 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
unutamassın kanka uğraşma boşuna

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
bende aynı haldeyim unutamıyorum fakat insanlarla ortamla degilde evcil hayvan al evcil hayvan besle kedi köpek vb sevdigin bir hayvanla ilgilen vakit geçir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
başka kızlarla konuşmayı denemelisin

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam bende senin gibiyim unutamıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
zamanla unutuluyo knk zaten sende farkedersin bi yerden sonra kendiliğinden unutucan

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bir hobi edin dışarı çık gez toz eğlen

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ona dair her şeyi sil her yerden engelle

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hoşuna gitmeyecek şeyler yaz ama küfür etmeden hafif aşağıla sana küfür ederse soğursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
unutamassın ama alışırsın zamanla canını sıkma

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Unutamazsın be güzel kardeşim unutamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
2 aylık ilişkileri boşver reis bazen olmuyor. hiç birşey yolunda gitmiyor diyorsun başkası cıkıyor karşına unutuyorsun tekrar seviyorsun sonra oda gidiyor işte sonsuz döngü gibi alışamadım hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...