Onaylı Üye
Koşturmaya dewam hocam
Haklısınız hocam yakında ay sonunuda getiremicek duruma gelicez gibiŞuanlık sadece yürütmeye çalışıyoruz, ay sonunu getirebilirsek kafi![]()
Benzin fiyatları arttı artık 50tl lik yakıtı koklatıyorlar sadece ibre oynamıyorZamlar beni bitirdi, arabayı garaja park ettim yatıyor 3 aydır. Yakında motorada binemicem.
Allah iyilik versin hocamfena değil
İlk motorumu aldığım zaman çok net hatırlıyorum, 4tlye depo fullemiştim. Şu an kullandığım motorun deposu 120tl ediyor. Arabanın uzun zamandır deposunu fullemek nasip olmadı.Haklısınız hocam yakında ay sonunuda getiremicek duruma gelicez gibi
Post automatically merged:
Benzin fiyatları arttı artık 50tl lik yakıtı koklatıyorlar sadece ibre oynamıyor
Allah iyilik versin hocam![]()
kanka TR de ekonomi diğe bir şey kalmadıki ))Haklısın hocam hiç birşey alınmıyor artık oyun zevkimizide elimizden aldılar ne pc nede bir oyun alınıyor alman için en kötüleri 12 k dan başlıyor oda yemeden içmeden kesilmen lazım...
İyi olmaya çalışıyoruz be hocam bu ekonomik sıkıntılarla borçlarla kimse geçinemiyor be Allah herkese kolaylık versin
Dido - Thank you (Slowed + Reverb) Dinle öneririm hocam yarana tuz basmak gibi olmasın saygılar
Gerçekten sana katılıyorum dostum genç yaşta yaşlandık yüksek lisans okumuş bile biri iş bulmakta zorlanıyorBir yazılım mühendisi olarak ülkemizde çalışıp gençliğimin ve geleceğimin heder olduğunu her gün düşünmekten depresyona gireceğim artık. En son tası tarağı toplayıp yurt dışına falan gidip pizza kuryesi olcam ya
Allah iyilik versin hocam herkes aynı durumda maalesef.çok şey yazardım ama tek bir kelime ile özetleyecek olursak ''Kötü''![]()
Hayat nasıl gidiyor dostlarım umarım iyisinizdir gelin sohbet edelim![]()