2 Haz 2021 #1 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Yakın zamanda Epic Games üzerinden bedava olarak aldım NBA2K21'i ve bir çok hile gördüm. Fakat hepsi ücretli ve uçuk fiyatlara sahip, nasıl yapılabileceği konusunda fikri olan arkadaşlar konunun altında yardımcı olursa sevinirim.
Yakın zamanda Epic Games üzerinden bedava olarak aldım NBA2K21'i ve bir çok hile gördüm. Fakat hepsi ücretli ve uçuk fiyatlara sahip, nasıl yapılabileceği konusunda fikri olan arkadaşlar konunun altında yardımcı olursa sevinirim.
2 Haz 2021 #2 sorun2002 Süper Üye Katılım 11 Eyl 2020 Mesajlar 769 Çözümler 1 Tepki puanı 41 Ödüller 7 Yaş 26 5 HİZMET YILI kanka hile elbet olur da ne hilesi arıyorsun
2 Haz 2021 Yasaklandı #3 LastByte CheatZ L Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır Banlı Üye Katılım 16 May 2019 Mesajlar 1,073 Çözümler 8 Tepki puanı 204 Ödüller 4 Yaş 24 7 HİZMET YILI hmm anlaşılan hile yapmak isteyen birinin daha hayallerini yıkmam gerekecek hile yazmak zor iştir. İş en çok visual studio'da değil Cheat Engine'dedir bunu yapmak için Cheat Engine kullanımını öğrenmen lazım AOB'ları cheat engine ile çekip AOBScan ve Cheat class'ı ile yazdırman lazım anlayacağın bu iş beni bile aşıyor diye bilirim (tabi hile yazmışlığım var) iyi forumlar
hmm anlaşılan hile yapmak isteyen birinin daha hayallerini yıkmam gerekecek hile yazmak zor iştir. İş en çok visual studio'da değil Cheat Engine'dedir bunu yapmak için Cheat Engine kullanımını öğrenmen lazım AOB'ları cheat engine ile çekip AOBScan ve Cheat class'ı ile yazdırman lazım anlayacağın bu iş beni bile aşıyor diye bilirim (tabi hile yazmışlığım var) iyi forumlar
2 Haz 2021 #4 efeemre31 E Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 Yaş 27 5 HİZMET YILI hile kullanma ban yersin dostum
4 Haz 2021 #5 aseonufuk Onaylı Üye Katılım 28 Haz 2020 Mesajlar 75 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 31 5 HİZMET YILI knk wemod diye bir program var nerdeyse tüm oyunlarda hile yapıyor bir ona bak istersen