Ne kadar mantıklı olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir insanın pubg mobile para yatırıp gidip sonra orjinalini alması mantıklı mıdır?

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Zevk meselesi Mantıkla Alakası Yok Parası varsa Mobiledan zevk alıyorsa Veya Mobiledaki skinler Hosuna Gidiyordur Para yatırıp alıyordur. Ama Bana Kalırsa PUBG güzel Oyun Mobile Bırakılmalı hıleden Geçilmiyor Arap Winter is coming

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Mantıklıdır ama şöyle pubg mobile hilesi çok olduğu için zevk vermez bir zamandan sonra
Mantıksızdır ama şöyle pubg lite çıktı grafik açısından sıkıntılı bir oyun tamam kabul ama normal pubgden çok farkı yok

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Mantıklıdır ama şöyle pubg mobile hilesi çok olduğu için zevk vermez bir zamandan sonra
Mantıksızdır ama şöyle pubg lite çıktı grafik açısından sıkıntılı bir oyun tamam kabul ama normal pubgden çok farkı yok
Hile konusundan haklısın alırsam bundan dolayı alacağım zaten hazır indirimde iken

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
mobil çöp oldu artık eskiden hile azdı şimdi uçan araba sanhoktaki adamı miramardan vuracak utanmasalar

aRda
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
reis aslında bybass kullanmıyorum pubg mobilde giriyorum hiç hile çıkmıyor karşıma aslında mobilde fazla yok hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...