Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sevgilimden 2 hafta önce ayrıldım basit bir sebepten dolayı hata ondaydı ama bu hatayı düzeltip onla geri mi barışmalıyım yoksa yeni aşklaramı yelken açmalıyım düşünceleriniz neler?
Eski Sevgiliyle Günümüzde Barışma Derler Ama Saçma Bir Hataysa Seviyorsan Konuş Ama Eskisi Gibi Bir Düzeyde İlişki Olur Mu Bilemem O Yüzden Boşver Bence Arkadaşlarınla Vakit Geçir Daha Fazla Mutlu Olursun
İlişkiniz uzun süre olmucaktı büyük ihtimal. Eğer birbirinizi sevseydiniz basit bir hata diyip geçerdiniz ama siz ayrılmışsınız :d. Kendin için yeni insanlar ara dostum
Dostum yaptığı hata sudan sebeble olan bir hata ise affedilir bu sana kalmış tabi
Ben olsam zaten ayrılmışım yeni aşklara bakar der geçerim
Hata ondaysa kendi kaybeder zaten
Eğer ilişkin geri dönülemicek bir noktadaysa ve ayrıldığınızda kötü olaylar yaşadıysanız yeni aşklara yelken açabilirsin fakat onu hala seviyorsan ve ayrılamıyorsan elinden geleni yapabilirsin hemen ayrılmak hiç bir insan için o kadar kolay değildir
Hata Ondaysa Ve Çözüm İçin Uğraşan Kişi O Değilde Sensen Bence Salla Gitsin Zaten Olacağı Varmış Oluruna Bırak İllaki Hayatına Yeni İnsanlar Girecektir Bir Gün Umarım Dilediğin Kişi İle Birlikte Olursun.
Benim düşüncem ayrılık girince bidaha düzen tutmuyor. gördüğüm kadarıyla böyle. ufacık bir hatada olay yine ayrılığa gider bence yoluna devam et her şerde vardır hâyr.
3 yıllık ilişkim vardı. sözlendik ama senin dediğin gibi sonradan basit konulara kavgalar başladı. İlk başlarda özür diledim. sonra olayı akışına bıraktım umursamadım. ayrıldıktan sonra 2 ay içinde başkasının yatağında olduğunu öğrendim bence ciddi ilişki olayına kafa yorma. HASTA OLURSUN!