Ne yapsamki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ne oynarsam oynayayım hiç bir oyundan tad alamıyorum buna ek olarak her oyunda hile kullanmadan duramıyorum bazen bu sitedeki hilelerden faydalanıyorum bazende acıyorum process hackerı 2 dk da bypass yapıyorum ıstedıgım hileyi yapıyorum 1 2 hafta oyunun içinden geçip sonrada bırakıyorum. bu neredeyse her oyunda böyle oluyor artık sıkılmaya başladım oyunlardan herşeyden ne yapsam bu sıkıntıyı yenebilirim fikri olan varmı ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Şöyle dağ taşa çık kafa dağıt biraz çadır kur kal bir gece
Pc başında otura otura bağımlı oluyoruz
Oyunlar tat vermeyince ben de sıkıntıdan başka işlere sarıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hileli olmayan oyunları oyna yada oyun içi arkadaş yap onlarla beraber oyna çok eğlenirsin en azından oynama amacın olur

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pc yi oyun oynarken daha eğlenceli hale getirebilirsin mesela yayın açıp youtube ye video çekebilirsin hem bu hile kullanmanı birazda olsa azaltır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bilgisayardan tasarım yap

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Oyunda hile yapmak 2 ye ayrılır benim gozumde;

1) Girdigin oyundaki rakiplere surekli ölüp seni oyundan bayacak sekilde sinir etmeleri
2) Her oynadıgın oyuna hile yapma isteği

Bunların en başında ki sebep 1 numaraya dayanıyor cunku karşı rakiplerin oyuna senden once baslaması bi hayli onları senden ustun yapıyor. Dusunsene sen LoL ' ü cıktıgı zamandan beri oynuyorsun aynı sekilde baska biri cs yi cıktıgı zamandan beri oynuyor sen simdi LoL'ü bırakıp baska oyuna yonelmek istediginde elbet karsına yıllanmıs oyuncuların cıkması kacınılmaz aynı sekilde o da senin bolgene girdiginde senden kacması imkansız. Kucukken 3d oyunlar adlı oyun sitesinde hep online oyun oynardım sonra C.E , charles , kernel detective, feedler vb .gibi daha çok programları keşfettikten sonra her oyunda hile yapmak bana icgudusel bir dürtü oldu. İlk facebookta red crucible oyununa hile yapma istegi uyandı cunku rakiplerim benden bi hayli gucluydu ki bu da oyunu benim icin oynanılamaz hale getiriyodu. Sonra oyunlardan senin hissettigin sekilde zevk alamama ve bırakma istegi duydum, cunku oyunu ben bitirmistim herkesin sabırla ulasmak isteyecegine tek bir tusla ulasıyordum fakat bu benim icin yeterli degildi, bunun icin hilenin dozunu azaltmaya basladım ne kadar azalttıysam oyuna daha cok alısıyor artık hileye ihtiyac duymayacak kadar iyi oynayabiliyordum bu neredeyse her oyunda oldu;

- Red Crucible
- Contract wars
- Uber strike
- First blood (simdiki adı battle teams)
- Warface
- Rush Team 2

ve daha nice adını hatırlamadıgım oyunlar

Fakat sen asla şunu unutma ki senin icinde ki hile yapma istegi bu siteyi bulmanı sağladı.

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam hileyi en cok p2w oyunlar için kullanmak cok mantıklı geliyor yeteneğin varsa eğer hile cok bi işine yaramıyor ama dediğin gibi insanı extreme hareketler cezbetmiyor değil

Üye
5 HİZMET YILI
Ne oynarsam oynayayım hiç bir oyundan tad alamıyorum buna ek olarak her oyunda hile kullanmadan duramıyorum bazen bu sitedeki hilelerden faydalanıyorum bazende acıyorum process hackerı 2 dk da bypass yapıyorum ıstedıgım hileyi yapıyorum 1 2 hafta oyunun içinden geçip sonrada bırakıyorum. bu neredeyse her oyunda böyle oluyor artık sıkılmaya başladım oyunlardan herşeyden ne yapsam bu sıkıntıyı yenebilirim fikri olan varmı ?
arkadaşlarınla takılmaya özen göster kanka.Karantina dolayısıyla asosyal olduk her birimiz.. İyi gelecektir herhalde

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ilk önce ki ekini ayır ve gerçek hayatını yaşa

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bitişik değilmiydi o ya :)
Sonunda ‘ki’ olan (ki’nin bitişik yazıldığı) sözcüğe ‘-ler’ eki getirdiğinizde, yani çoğul yaptığınızda cümlenin anlamı bozulmaz. Bunun için ‘ki’yi ‘kiler’ olarak değiştirin ve cümleyi tekrar okuyun. Eğer cümle anlamsız hale gelmiyorsa, ‘ki’ bitişik yazılır.

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sonunda ‘ki’ olan (ki’nin bitişik yazıldığı) sözcüğe ‘-ler’ eki getirdiğinizde, yani çoğul yaptığınızda cümlenin anlamı bozulmaz. Bunun için ‘ki’yi ‘kiler’ olarak değiştirin ve cümleyi tekrar okuyun. Eğer cümle anlamsız hale gelmiyorsa, ‘ki’ bitişik yazılır.
Bu tatlı dil dersin için teşekkür ederim :)

Üye
5 HİZMET YILI
Knk kendin söylüyorsun zaten :) hile kullanmayacaksın bukadar basit
.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kendin Kasmaya Çalış Onun Zevkine Tadınca Tüm Gün Oyunda Oluyorsun

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
pc biraz sal sonra oyna her oyun sarcak emin ol

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hilryi nasıl yapıyorsun benimde biraz merakım var da çok fazla bir çaba stiyormu yoksa basitmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...