Ne yapsamki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Crie amizades nos jogos, e jogue pela diversão

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Maybe u got addicted that's why u want to cheat in that game.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Designer de computador...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ilginizi çeken bir oyun bulup yeni insanlar tanıyıp onlarla birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz hocam

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hile kullanmaktan dolayı zevk alamıyorsun. emeğinle birşeyler yapmaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
denize gidesim var bugun aşırı sıcakk

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ne oynarsam oynayayım hiç bir oyundan tad alamıyorum buna ek olarak her oyunda hile kullanmadan duramıyorum bazen bu sitedeki hilelerden faydalanıyorum bazende acıyorum process hackerı 2 dk da bypass yapıyorum ıstedıgım hileyi yapıyorum 1 2 hafta oyunun içinden geçip sonrada bırakıyorum. bu neredeyse her oyunda böyle oluyor artık sıkılmaya başladım oyunlardan herşeyden ne yapsam bu sıkıntıyı yenebilirim fikri olan varmı ?
her oyunda hıle yapabılıyorsan :D Git RigorZ Adlı Oyunu Indır Fps Adlı Oyun Oyunda Hile Yapıp İtem kaldırdıktan Sonra Ticarete Dokersın İyi de Para Var Ben Hile Kullanmadan Ticaret Yapıyorum Ona Ragmen Kâr Elde Ediyorum sen hıleyle ıcınden gecersın :D kg

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Oyunda hile yapmak 2 ye ayrılır benim gozumde;

1) Girdigin oyundaki rakiplere surekli ölüp seni oyundan bayacak sekilde sinir etmeleri
2) Her oynadıgın oyuna hile yapma isteği

Bunların en başında ki sebep 1 numaraya dayanıyor cunku karşı rakiplerin oyuna senden once baslaması bi hayli onları senden ustun yapıyor. Dusunsene sen LoL ' ü cıktıgı zamandan beri oynuyorsun aynı sekilde baska biri cs yi cıktıgı zamandan beri oynuyor sen simdi LoL'ü bırakıp baska oyuna yonelmek istediginde elbet karsına yıllanmıs oyuncuların cıkması kacınılmaz aynı sekilde o da senin bolgene girdiginde senden kacması imkansız. Kucukken 3d oyunlar adlı oyun sitesinde hep online oyun oynardım sonra C.E , charles , kernel detective, feedler vb .gibi daha çok programları keşfettikten sonra her oyunda hile yapmak bana icgudusel bir dürtü oldu. İlk facebookta red crucible oyununa hile yapma istegi uyandı cunku rakiplerim benden bi hayli gucluydu ki bu da oyunu benim icin oynanılamaz hale getiriyodu. Sonra oyunlardan senin hissettigin sekilde zevk alamama ve bırakma istegi duydum, cunku oyunu ben bitirmistim herkesin sabırla ulasmak isteyecegine tek bir tusla ulasıyordum fakat bu benim icin yeterli degildi, bunun icin hilenin dozunu azaltmaya basladım ne kadar azalttıysam oyuna daha cok alısıyor artık hileye ihtiyac duymayacak kadar iyi oynayabiliyordum bu neredeyse her oyunda oldu;

- Red Crucible
- Contract wars
- Uber strike
- First blood (simdiki adı battle teams)
- Warface
- Rush Team 2

ve daha nice adını hatırlamadıgım oyunlar

Fakat sen asla şunu unutma ki senin icinde ki hile yapma istegi bu siteyi bulmanı sağladı.
evet gayet iyi bir mantık karşıma hile yapamayacagım bir oyun çıkmasını istiyorum artık mesela black squad ı ben koruyordum oyun içi yazılımlarımla ama hileli oynamayı bırakmam gerek veye dozunda kullanmam gerek buna alışmam iyi olacak galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...