Ne zamandır buradasınız ve yetkiniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ilk gelişim birşeyler öğrenmek ve wolftü hilesi içindi uzun süredir buradayım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Normal de 2018den beri kullanıyorum ama hesabımı kaybettiğim için bunu yeni açtım.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
26 şubat 2016 dan beri üyeyim rankım efsane üye yetkilerim neler derseniz yetki değil bunlar erişebildiğim ayrıcalıklar dileyim
Efsane üyenin ayrıcalıkları :

3000-∞ Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 365 Gün Olmalıdır.
Efsane üye 2 saat için 5 konu açabilir ve 50 yorum atabilir. Efsane üye olabilmeleri için 365 gündür siteye kayıtlı olmaları gerekir.

Erişebildikleri:
Forumu görüntüleyebilir.
Forumdaki konuları görüntüleyebilir.
Forumdaki konulara yeni cevap atabilir.
Forum içi arama yapabilir.
Kendi profil bilgilerini düzenleyebilir.
Forum içi konu ve yorumları beğenebilir.
Diğer üye profillerini görüntüleyebilir.
Özel mesaj gönderebilir.
Yeni konu açabilir.
Konu içi etiket ekleyebilir.
Kendi mesajını düzenleyebilir.
Üye listesine erişebilir.
İmza ekleyebilir.
Profil durumu paylaşabilir.
Profil durumunu düzenleyebilir.
Yorumda en fazla üye etiketleme sayısı 5(beş)'dir.
Özel üye başlığını düzenleyebilir.
Profil durumunu silebilir.

Ayrıca diğer üyeliklere bakmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsin
Link : https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/
Şiir mübarek :D
Benim forumda 2.5 yılım var, bir yetkim falanda yok.

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
2016 yılından beri buradaymışım. Yetkim normal üyelik

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka bundan önce bi kaç tane daha hesabım vardı daha toy olduğumuz dönemler wolfteamde karşıya hile gelince sinirlenip arkadaşlarla bakıyorduk taa kaç yıl önce. Onaylı üyenin pek bir özelliği yok ama takılıyoruz bea

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yıllardır buradayım müsait olduğum zamanlarda foruma zaman ayırıyorum terapi gibi insanı iyi hissettiriyor artık forum kültürü ölmekte bizler son neferleriyiz kıymetini bilelim bu günlerimizin.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam zamanla oluyor :D
Valla hocam mesaj, post kayıt zamanın uzunluğu bence hikaye. İçeride adamınız yoksa yazı ve rakamdan başka bir şey değil. :D

Sitenin birinde bir zamanlar benimde aboneliğim vardı, eski bir abonelik. 6-7k yakın postum, yüzlerce çeşitli çeşitli faydalı içerikli konularım vardı. Günün birinde bir moderatörle ters düştük, sonuç direk 3 ay ban attı. Yok senin emeğin olmuş, siteye katkın olmuş vs kimsenin umrunda olmadı. Konuda, koronayla ilgiliydi, bunlar sayfa sayısı çok olsun diye tek bir konuda tüm mesajları birleştirmişler. Bende ayrı konuda maske takın(şimdi it gibi takıyordur), maske takmanın faydaları; maske takanlar, gerekli görmeyenler vs şeklinde anketli güzel bir konu açtım. Amaç maske takmaya dikkat çekmekti. İçeriğini de farklı farklı kaynaklardan metin ve görsellerle zenginleştirmiştim. Adam! hiçbir şey demen iki tıkla konuyu sildi. Ona, neden sildiniz, her şeyi karman çorman tek bir konuda biriktirmenin kime ne faydası var; alt form açın, alt başlıklar açın, bir başlık koronada nasıl beslenilmeli, bir başlık maske takma vs şeklinde spesifik, direk bilgiye giden konular olsun, dedim. Nedir bu böyle vs diye yazdım, alıntımı sildi(direk mesaj gönderilmiyor, bir konuda alıntı ile cevap verdim. :)). Kendince dalga geçti, biz neyle uğraşıyoruz sen neyin derdindesin, konusu silinmişmiş vs diye beni nankörlükle suçladı, küçük düşürücü sözler etti. mesajımı silip kendini haklı gösterecek şekilde düzeltti(en çok bu yetki içime oturdu). Karşımda olsa dalmasam adam değildim. Bende ağır konuştum, kendini ne bok sandığını, aslında ne olduğu söyleyince 3 ay ban attı. Sonra yazdıklarını silmiş, ılımlı cevap gibi göstermiş. :) Kimsenin hiçbir şeyden haberi olmadı doğal olarak... Yani postmuş, siteye katkımız olmasıymış boşmuş bütün bunlar. Katkı istiyorsan kendi siteni açacaksın hocam, yoksa gerisi yetkiye sahip olan sıradan bir adamın egosuna kalıyor. En ideali gir işini gör çık. :)

Son düzenleme:
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Neredeyse 1 yıldır buradayım son birkaç aydır aktifim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
3-4 yıldır burdayım üyeliği açmaya biraz geç karar verdim :( bir yetkim yok sadece erişebildiğim bazı şeyler var

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Üyelik konusunda yeniyim. Ama üye olmadan takip süreci de dahil edilecekse 2025-2016 yıllarından beri buralardayım. Henüz bir yetkim yok. Ayrıcalığım da kısıtlı diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...