ADC oyun tasıyor çünkü. vayne draven gibi güçlü çarlar olduğu için bota yönelıyorlar hile konsuundasup mainim çoğunlukla scriptler bot laneden çıkıyor adamlar ban yemeden yoluna devam ediyor tr serverindeyim ve plat 2 oyuncusuyum dia olmak istiyorum maçlarımda kaybetme sebebim artık scler oldu yakında bende açmak istiyorum ancak üyeliğim yetmiyor lanet olsun hayat
Bu nasıl bir mantık anlamadım hem kullanandan şikayet ediyorsunuz hemde kullanmak istiyorsunuzlolde çalışan tft de çalışan ve valoranta çalışan bütün ekipler farklı hatta kadrolar haliyle sosyal managerlar bug mühendisleri falan diye uzar bu liste ve bitmez
benle ne alakası var yuakrakine söyle ben şikayet etmiyorumBu nasıl bir mantık anlamadım hem kullanandan şikayet ediyorsunuz hemde kullanmak istiyorsunuz
euw dede oynuyorum kim söylüyorsa bunu yanlış söylüyor legit oynadığın sürece şu an için sc ler ban yemiyor ama suyunu çıkarırsan veya lol partnere falan denk gelirsen manuel ban atılıyor otomatik ban şu an için riotta yokkanka lol tr de pek bakılmıyor euw geçersen anlarsın direk banlanıyor scler
Aynen öyle lolde 1 aydır sc kullanıyorum ban yedim valorantta ufak bir esp açtım aynı gün kalıcı uzaklaştırma aldım iyi ki VPN falan açtım belki anakart banı yerdimRiot artık lolü önemsemiyor valoya yoğunlaştı
rioterlar hesabını satıyor oyundaki oyuncusu sayısı desen leş gibi o yüzden henüz bi ban dalgası gelmedisup mainim çoğunlukla scriptler bot laneden çıkıyor adamlar ban yemeden yoluna devam ediyor tr serverindeyim ve plat 2 oyuncusuyum dia olmak istiyorum maçlarımda kaybetme sebebim artık scler oldu yakında bende açmak istiyorum ancak üyeliğim yetmiyor lanet olsun hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?