Neden bu scriptler ban yemiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sup mainim çoğunlukla scriptler bot laneden çıkıyor adamlar ban yemeden yoluna devam ediyor tr serverindeyim ve plat 2 oyuncusuyum dia olmak istiyorum maçlarımda kaybetme sebebim artık scler oldu yakında bende açmak istiyorum ancak üyeliğim yetmiyor lanet olsun hayat
ADC oyun tasıyor çünkü. vayne draven gibi güçlü çarlar olduğu için bota yönelıyorlar hile konsuunda

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lolde çalışan tft de çalışan ve valoranta çalışan bütün ekipler farklı hatta kadrolar haliyle sosyal managerlar bug mühendisleri falan diye uzar bu liste ve bitmez
Bu nasıl bir mantık anlamadım hem kullanandan şikayet ediyorsunuz hemde kullanmak istiyorsunuz :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka lol tr de pek bakılmıyor euw geçersen anlarsın direk banlanıyor scler

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka lol tr de pek bakılmıyor euw geçersen anlarsın direk banlanıyor scler
euw dede oynuyorum kim söylüyorsa bunu yanlış söylüyor legit oynadığın sürece şu an için sc ler ban yemiyor ama suyunu çıkarırsan veya lol partnere falan denk gelirsen manuel ban atılıyor otomatik ban şu an için riotta yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çok belli olmadığı sürece lol kendi sistemini riske atmak istemez. oyüzden azıcık açanları göremiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 hafta önce dereceli oyunda karşı takıma "bariz" script olan jinx geldi. Oyunun ardından güzelce klip alıp riota videolu şekilde ticket açtım. Ticketa gerekli işlemler başlatıldı şeklinde cevap verdiler, ancak hiçbir cezai işlem uygulamamışlar adama. (14 günlük ban bile) Ticket attığım adamın profilini incelediğimde her gün maç atmaya devam etmişti. Yani kısacası kanıtıyla bile ticket atsanıza banlamıyorlar :).

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Önceden bu kadar zayıf değildi hilelere karşı son dönemde nerdeyse hiç hesabım ban yemedi

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Riot artık lolü önemsemiyor valoya yoğunlaştı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adamlar artık hileyle nasıl oynayacağını çözdü görsen belki sen anlarsın ama riot anlayamıyor hile olup olmadığını
Post automatically merged:

Riot artık lolü önemsemiyor valoya yoğunlaştı
Aynen öyle lolde 1 aydır sc kullanıyorum ban yedim valorantta ufak bir esp açtım aynı gün kalıcı uzaklaştırma aldım iyi ki VPN falan açtım belki anakart banı yerdim

Üye
3 HİZMET YILI
ben de anlamıyorum geçenlerde ticket atılmasına rağmen yemedi ban. ayrıca şu an kullanmayan yok hangi yüksek ligliye baksan hepsi kullanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eskiden direk banlanırdı şimdi banlanmıyor evet riot report sistemi iyi değil ve bence oyuncu kayıp etmek istemiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben kullanmaya başlayınca ban atmaya başlar o kadar şanssızımdır.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sürekli yeni hileler çıkıyor ve olanlarda güncelleniyor. O yüzden sc'leri takip edemiyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben ban sistemininin tamamen kalktığını düşünüyorum 200-300 maç atan tanıdıklarım var hala ban yemediler

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
These scripts are not banned because they were made by a person with an intelligence level greater than that of all the RIOT GAMES team combined I guess

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sup mainim çoğunlukla scriptler bot laneden çıkıyor adamlar ban yemeden yoluna devam ediyor tr serverindeyim ve plat 2 oyuncusuyum dia olmak istiyorum maçlarımda kaybetme sebebim artık scler oldu yakında bende açmak istiyorum ancak üyeliğim yetmiyor lanet olsun hayat
rioterlar hesabını satıyor oyundaki oyuncusu sayısı desen leş gibi o yüzden henüz bi ban dalgası gelmedi

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şuan üyeliğin yetiyor hocam. ama açmamanı öneririm çünkü eninde sonunda ban yiyceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...