Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
satmiyorsunuz haklısınızda ama sizde isim hack slot dòvme yok olmasìnì real envarterde yapan slot olsun isim hack olsun v.b hem bunlan da site daa iyi olur.
ve herkez diger sitelerden uzuk duru millet beleş mezar bulsa girecek cold hack wlp den gùzel beleş hack buldumu neden kullanmasın...
vallahı ben ole veya bole her turlu desteklerımyanı elımden ne gelırse satsanızda gucum yeterse burdan alırım satmasanızda uygun olan neyse onu kullanırım cok sıte gordum ama sızın sıte gıbı bı sıte gormedımtasarımı ısmı kullanıcıları vs benı guvende hıssettırıyo marım enguzel yerleregelırsınızbasarılar dılerım.
vallahı ben ole veya bole her turlu desteklerım yanı elımden ne gelırse satsanızda gucum yeterse burdan alırım satmasanızda uygun olan neyse onu kullanırım cok sıte gordum ama sızın sıte gıbı bı sıte gormedımtasarımı ısmı kullanıcıları vs benı guvende hıssettırıyo marım enguzel yerleregelırsınızbasarılar dılerım.
abi size bi sorum olıcaktı dword'da diğer hileler gibi isim değiştirme,yeşil oda vs. gibi envantere öle bi özellik eklemeyi düşünüyormusunuz? (ekleseniz çokda güzel çokda iyi olur )