Neden Cold Hack, WLP vs Satmıyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DİGER İNSANLAR GİBİ PARA PEŞİNDE KOSMUYORSUNUZ GERÇEKTEN ADAMSINIZ

Üye
10 HİZMET YILI
satmiyorsunuz haklısınızda ama sizde isim hack slot dòvme yok olmasìnì real envarterde yapan slot olsun isim hack olsun v.b hem bunlan da site daa iyi olur.
ve herkez diger sitelerden uzuk duru millet beleş mezar bulsa girecek cold hack wlp den gùzel beleş hack buldumu neden kullanmasın...

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
vallahı ben ole veya bole her turlu desteklerımyanı elımden ne gelırse satsanızda gucum yeterse burdan alırım satmasanızda uygun olan neyse onu kullanırım cok sıte gordum ama sızın sıte gıbı bı sıte gormedımtasarımı ısmı kullanıcıları vs benı guvende hıssettırıyo marım enguzel yerleregelırsınızbasarılar dılerım.

vallahı ben ole veya bole her turlu desteklerım yanı elımden ne gelırse satsanızda gucum yeterse burdan alırım satmasanızda uygun olan neyse onu kullanırım cok sıte gordum ama sızın sıte gıbı bı sıte gormedımtasarımı ısmı kullanıcıları vs benı guvende hıssettırıyo marım enguzel yerleregelırsınızbasarılar dılerım.

Üye
10 HİZMET YILI
Burdan Bende Bu adamı Tebrik Eder Başımın Üstünde Taşırım Taç Yaparım Kralsın :)

Üye
10 HİZMET YILI
İŞTE BEKLENEN CEVAP HELAL KARDEŞİM :) BUDA PARA İSTEYEN HACKLARA KAPAK OLSUN :D
tumblr_n0elxndyg81sfkmjfo3_500.gif

Üye
10 HİZMET YILI
nader ağpi bi de dıvorda aimpot heçk eklesen dadından yinmez valla

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
SepuLtroN' Alıntı:
abi size bi sorum olıcaktı dword'da diğer hileler gibi isim değiştirme,yeşil oda vs. gibi envantere öle bi özellik eklemeyi düşünüyormusunuz? (ekleseniz çokda güzel çokda iyi olur :D )

Ekleseler bile fake olur. Fakat ekleseler bence real karakter fln eklesinler :D

Üye
10 HİZMET YILI
Olá, pls adicionar o M-500 ou M-500 Universe nenhum inventário reais ?? Eu amo esta arma

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Helal olsun be , forum dostluğunun soyut anlamı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...