Neden hile oyunlarda hile kullanıyorsun?(Anket)

Hile neden kullanılıyor?

• Hoşuma gidiyor hile kullanmak

Oy: 38 66.7%
  • hep kazanmak bana zevk veriyor

Oy: 10 17.5%
  • hile kullanarak diğer oyuncuları oyundan soğutmak

Oy: 9 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    57
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sadece mesafe hilesini açıyorum... zevk alıyorum . diğer türlü oyundan keyf almıyorum

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben zevk felan almiyorum hep oyunun eski hale donmesini istemismdir 4.sezon 5.sezon :fastthink::ensarcry:

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hiçbir bahanesi olmaz, hile varsa ve kolay ulaşılabiliyorsa kullanılır, bu böyledir.

Ben neden bu oyunda hile kullanmaya başladım? Temelinde oyun alanı çok geniş olması ve bir şeyler aramak, iyi itemler bulmak için çebelleşirken birisi gelip hiç beklemediğin zaman ve yerde seni öldürüp her şeyine konmasından. Daha noluyoruz, nereden geliyor, dur kendimi savunayım demeden ilk gören takur tukur indiriyor. Sonra albaştan...Hile bana en azından saldırıya uğrayacaksak öncenden uyarmaya yaradı, en azından çatışma fırsatı yakalamış oldum. :) Bu ütüyoptik hileler( zıplayarak vuranlar, uçarak vuranlar, sürekli aim kullananlar, sekmeme açıp oynayanlar, magic ammo gibi adi bir özellik açanlar vs) çoğalmadan, aimi hiç kullanmadım. Gerek mantık olarak ters olması gerekse banlanma korkusundan. Lakin bunlardan sonra bunları kullandıklarını hissettiğim düşmanda sonuna kadar aim gidiyorum. :) Birkaç hesabım sırf bundan gitti orası ayrı tabi...

Hileleri tamamen engellemeleri çok zor, bunun için ayrı bir takım ve bütçe ayırmaları gerekir.Bunuda bütçesi orta ve küçük free oyunlar kolay kolay yapmazlar. Lakin bunlarında yapabileceği çok önemli kozları var. Donanıma BAN atmak! Bu çok ciddi bir caydırıcı özellik olur ve hileleri ciddi oranda düşürür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...