Oyun Hileleri birbirleriyle eşleştiriyor olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, 1-2 haftadan fazladır sitenin hilesini kullanıyorum ve hileyi kullanmakta ki temel amacım artık sıkıldığım için ban yiyip salmaktı. Fakat fark ettim ki hileyi ne kadar belli etsem de belli etmesem de ban yemiyorum. Karşımdaki oyuncular hile olduğumu anlıyor reportlanıyorum ama ban yemiyorum hatta birisi hile kullandığım için bana küfür etmişti ben küfür ettiği için reportladım o oyuncu ban yedi :D... Konuyu bağlayacağım nokta benim fikrim ve algıladığım kadarıyla Riot hile kullanan oyuncularını banlamak yerine hilecileri bir lobi de topluyor ve hesabın Riot'un bu sistemine takıldıysa düzeltemiyorsun karşındakiler de hile oluyor sende hile oluyosun olan arada kaynayan 1 2 kişiye oluyor genelde. Çünkü ben hile kullanan birisi olarak karşımdakinin hile olup olmadığını çok rahat anlayabiliyorum hatta artık skill dodge atmasına bile ihtiyaç duymadan karakterine yaptırdığı sağ tıklardan bile anlayabiliyorum, ve çok net söyleyebilirim ki 2 haftadır LoL oynarken hile kullandığım için karşıma gelecek oyuncularda da hile oluyor eğer hiç hile kullanmamışsanız ve oyunu bırakmak gibi ya da benzeri bir amacınız yoksa hile kullanmanızı tavsiye etmem siz hile kullanmıyosunuzdur karşınıza hile gelir ama hile kullanan herkes bir yerden sonra benim anlattığım sisteme düştükleri için hile kullanmayanlar oyunlarını oynayıp eğlenirlerken hile kullanmış olan insanlar böyle bir "cezalandırma" sistemine maruz kalıyolar.

Kısaca özetleyecek olursam Riot abimiz hile kullanan oyuncuları banlamak yerine hilecileri birbirlerine karşı getiriyor ve böylelikle hile kullananları banlamaktan beter ediyor. Bu bilgiye hiçbir yerde rastlayamazsınız ve bu yüzden belki inanmayabilirsiniz fakat işin aslı gerçekten böyle (tabikii hileciler bir noktada banlanıyorlar hiç banlanmayacaklar diye bir şey söz konusu değil)

Üye
2 HİZMET YILI
okumaya usendim oyle bi sistem yok ama soyle bir sey var sen hileyle oynarken cogunlukla yuksek kda ile oynuyorsan otomatik yuksek mmr olan oyuncularla eslesirsin(sc ile oynayanlar genelikle yuksek kda ve mmr olduklari icinde) bu da otomatikmen cogunlukla sc kullananlarin oldugu maca denk gelirsin smurflerde gelir cok oyle oldugu zamanda

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Öyle bir sistem yok hocam sadece yeni açılan hesapların bir çoğu hile olduğu için denk geliyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yıllardır script kullanırım ama ücretli script kullandım daha hiç ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka smurf que ya düşüyorsun orda da scriptler var senin dediğinle alakasız o konu

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sana öyle geliyor knk sc ile oynamayı bırak bir süre dediğimi anlarsın

Seçkin Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
okumaya usendim oyle bi sistem yok ama soyle bir sey var sen hileyle oynarken cogunlukla yuksek kda ile oynuyorsan otomatik yuksek mmr olan oyuncularla eslesirsin(sc ile oynayanlar genelikle yuksek kda ve mmr olduklari icinde) bu da otomatikmen cogunlukla sc kullananlarin oldugu maca denk gelirsin smurflerde gelir cok oyle oldugu zamanda
aslında bakınca çok mantıklı geliyor

yani zaten oyun hile olduğunu anlıyabiliyorsa direk banlar neden başka hilelerle eşleştirsin ki?

Öyle bir sistem yok hocam sadece yeni açılan hesapların bir çoğu hile olduğu için denk geliyor :D
haklısınız

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bende de oluyor bu report ediyorum küfürden ban yiyorlar ben de sıkıntı yok :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ücretsiz hileyi legit kullandığınızda herhangi bir olayla karşılacağınızı düşünmüyorum bu yüzden içiniz rahat olsun :D

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben ilk kez böyle bişey duydum yok öyle durum ya knk

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hile koruma sistemi fantezi mi yapıyor diyorsun yani :D

Zaten senin hile olduğunu anlasa gerekeni yapar ne diye fantezi yapsın.

Algoritma senin kda oranına göre eşleştirme yapıyordur , sen de bunu farklı anlıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kda yükselince smurfler geliyor karşına ondan dolayı öyle hissediyorsundur senden daha iyi oldukları için script olark düşünmen normal(!)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
o sadece roblox oyunlarında olmuyormuydu ya :D öyle birşey olduğuunu sanmıyorum reis biraz sacma. bide öyle bi olay olsa coktan farkederdik bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Öyle bir sistem olabileceğinden ben de şüphelendim bu arada, sürekli dodger adamlarla maç atıyorum XD

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sadece roblox oyunlarında olmuyormuydu ya

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Riot bunu akıl edemez raporlama sisteminden hile olarak repleyenleri bi araya getirçeğini sanmıyorum o sistem henüz gelişmemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...