Başlıkta'da yazdığım gibi loader'ı kullanınca bizden habersiz host dosyamız değiştiriliyor ve belli başlı sitelere giriş engelleniyor hepinizi çok seviyorum mh coderları fakat niye böyle birşey yaptınız anlamış değilim ve sormak istedim.
engelenen siteleri özelden at merak etim ona göre bir test yapıcamkendilerine rakip gördükleri veya kıskandıkları siteleri engelliyorlar.
Kıskanmak ile alakası yok mh kadar iyi hile yapan iyi ortamı olan ve bütün hileler beleş olan bir topluluk yok kıskanma ile alakası yok diğer forumların yöneticileri 14 15 16 yaşındaki çocuklar çoğu böyle ve milletin hilelerini ***** leyip paylaşıyorlar kapasiteleri bu kadarkendilerine rakip gördükleri veya kıskandıkları siteleri engelliyorlar.
Yeni keşfettiğim bir site var .....cheats. Sitede zarar verici bir şey yok, hileleri çok güzel, ban atmıyor, başka sitelere host dosyaları eklemiyor ama mh neden o siteyi host dosyasına ekliyor?sizde varya mhnin biyeri tutuşmasın diye elinizden geleni yapıyorsunuz
sanki sizin loaderde başkasının hileleri yok ? 14-15-16 yaşlarında demişlerde siz 40 yaşınızda olsanız ne yazar? aptal oldukça (adminciklerim sizlere demiyorum artık uyarı vermeyin canım sıkıldı uyarıları silmekten..)
bide git o kekoların loaderlerini indir bakalım ilk mh yi engelliyorlar.. mh de doğal olarak onları engelliyor
Derken ? bizim eski sitenin hilelerinin aynısını yapıyorlar beYeni keşfettiğim bir site var .....cheats. Sitede zarar verici bir şey yok, hileleri çok güzel, ban atmıyor, başka sitelere host dosyaları eklemiyor ama mh neden o siteyi host dosyasına ekliyor?
Aralarından içimize sızan bazı ajan "bozuntuları" var ondan dolayı.Yeni keşfettiğim bir site var .....cheats. Sitede zarar verici bir şey yok, hileleri çok güzel, ban atmıyor, başka sitelere host dosyaları eklemiyor ama mh neden o siteyi host dosyasına ekliyor?
Burdan isim vermeye gerek yok, bizler biliyoruz @nader11ndeu 'nun dedigi gibi g***zekalılar ancak g***zekalıların yanında barınabilirler.MyxTolga ajan Un... sitesinde (unkoew chat değildir) görmüştüm admindi ve mh paylaşılan bir konu ordada açılmıştı 1 daha ordaydı ama hatırlamıyorum
Doğru Söylüyorsun bilen biliyor gören görüyor ama bazıları koyundur kurdun arkasından yanında gidiyorBurdan isim vermeye gerek yok, bizler biliyoruz @nader11ndeu 'nun dedigi gibi g***zekalılar ancak g***zekalıların yanında barınabilirler.
kendimize rakip değil bizi hostlarını ekleyen siteleri ekliyoruz eğer bunu yapmazsak siz bu siteye giriş yapamazsınızkendilerine rakip gördükleri veya kıskandıkları siteleri engelliyorlar.
alakası yok hosts dosyasında engellenıp de ne iyi siteler var?Virüs, İploger , Bitcoin gibi virüslü sitelerden korumak için böyle bişe yapmışlar kıskanma zaten alakası hiç yok mesela mö1re örnek alalım onun loaderinin 1 kere kulanmaya kalkmıştım pc hardiski yanmıştı bu bunun sizin başınıza gelmesini istemediklerinden böyle bişe yaptılar Adamlar elerinden geleni yapıyorlar Helal Olsun Onlara
baska sıtelerın loaderlerınde hosts dosyası degısımı yok?kendimize rakip değil bizi hostlarını ekleyen siteleri ekliyoruz eğer bunu yapmazsak siz bu siteye giriş yapamazsınız
Böyle Deme Sen Sitelerin Karanlık Yüzlerini göremiyorsun ama biz görüyozalakası yok hosts dosyasında engellenıp de ne iyi siteler var?
benim sitemin konularıda sizde mevcut ?MyxTolga ajan Un... sitesinde (unkoew chat değildir) görmüştüm admindi ve mh paylaşılan bir konu ordada açılmıştı 1 daha ordaydı ama hatırlamıyorum
ya sanki hayatınızda hiç yazım hatası yapmıyorsunuz öyle bişe dedinkiHeroglif
amdinler şu cevapla şeyini adam edin
heroglif kardeş daha bypass bile diyemiyorsun ? tabi babasından aldıkları parayla mh düşmanı siteler var , son zamanlarda 20-30 türk hile sitesi buldum ? çoğuda csgo hilesi satıyor aa hile mcheats hilesi ???
savunacaksan elinde deliller olsun öyle savun
benim sitemin konularıda sizde mevcut ?
ha bide artık yazı yazmayı öğren yok bybass yok unkoew chat
insan cheati nasıl chat yazarki
Gereken cevap verilmiştir. Kilit*kendimize rakip değil bizi hostlarını ekleyen siteleri ekliyoruz eğer bunu yapmazsak siz bu siteye giriş yapamazsınız