Neden host dosyamız bizden izinsiz değiştiriliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Başlıkta'da yazdığım gibi loader'ı kullanınca bizden habersiz host dosyamız değiştiriliyor ve belli başlı sitelere giriş engelleniyor hepinizi çok seviyorum mh coderları fakat niye böyle birşey yaptınız anlamış değilim ve sormak istedim.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Engelenen Siteleri yazma şansın varmı ? öyle bişe varsa sizin güvenliğiniz içindir ama olacağınıda sanmıyom

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kendilerine rakip gördükleri veya kıskandıkları siteleri engelliyorlar.
Kıskanmak ile alakası yok mh kadar iyi hile yapan iyi ortamı olan ve bütün hileler beleş olan bir topluluk yok kıskanma ile alakası yok diğer forumların yöneticileri 14 15 16 yaşındaki çocuklar çoğu böyle ve milletin hilelerini ***** leyip paylaşıyorlar kapasiteleri bu kadar :( daha yükseğe çıkamıyorlar.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aynen arkadaşların dediği gibi kıskanma yok rakip gördükleri bizlere zarar vereceklerini düşündükleri siteleri engelliyorlar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Virüs, İploger , Bitcoin gibi virüslü sitelerden korumak için böyle bişe yapmışlar kıskanma zaten alakası hiç yok mesela mö1re örnek alalım onun loaderinin 1 kere kulanmaya kalkmıştım pc hardiski yanmıştı bu bunun sizin başınıza gelmesini istemediklerinden böyle bişe yaptılar Adamlar elerinden geleni yapıyorlar Helal Olsun Onlara

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sizde varya mhnin biyeri tutuşmasın diye elinizden geleni yapıyorsunuz :D
sanki sizin loaderde başkasının hileleri yok ? 14-15-16 yaşlarında demişlerde siz 40 yaşınızda olsanız ne yazar? aptal oldukça (adminciklerim sizlere demiyorum artık uyarı vermeyin canım sıkıldı uyarıları silmekten..)

bide git o kekoların loaderlerini indir bakalım ilk mh yi engelliyorlar.. mh de doğal olarak onları engelliyor
Yeni keşfettiğim bir site var .....cheats. Sitede zarar verici bir şey yok, hileleri çok güzel, ban atmıyor, başka sitelere host dosyaları eklemiyor ama mh neden o siteyi host dosyasına ekliyor?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Yeni keşfettiğim bir site var .....cheats. Sitede zarar verici bir şey yok, hileleri çok güzel, ban atmıyor, başka sitelere host dosyaları eklemiyor ama mh neden o siteyi host dosyasına ekliyor?
Derken ? bizim eski sitenin hilelerinin aynısını yapıyorlar be

Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
9 HİZMET YILI
Siz cFucker yemeyin diye değiştiriliyor host. Haa dersiniz ben cFucker yemek istiyorum, Bilgisayarım haşat olsun istiyorum derseniz kendiniz bilirsiniz engelleyen yok.

Aralarından içimize sızan bazı ajan "bozuntuları" var ondan dolayı.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
MyxTolga ajan Un... sitesinde (unkoew chat değildir) görmüştüm admindi ve mh paylaşılan bir konu ordada açılmıştı 1 daha ordaydı ama hatırlamıyorum

Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
9 HİZMET YILI
MyxTolga ajan Un... sitesinde (unkoew chat değildir) görmüştüm admindi ve mh paylaşılan bir konu ordada açılmıştı 1 daha ordaydı ama hatırlamıyorum
Burdan isim vermeye gerek yok, bizler biliyoruz @nader11ndeu 'nun dedigi gibi g***zekalılar ancak g***zekalıların yanında barınabilirler.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Virüs, İploger , Bitcoin gibi virüslü sitelerden korumak için böyle bişe yapmışlar kıskanma zaten alakası hiç yok mesela mö1re örnek alalım onun loaderinin 1 kere kulanmaya kalkmıştım pc hardiski yanmıştı bu bunun sizin başınıza gelmesini istemediklerinden böyle bişe yaptılar Adamlar elerinden geleni yapıyorlar Helal Olsun Onlara
alakası yok hosts dosyasında engellenıp de ne iyi siteler var?

Pompalamasyon Bu Benimdir MİSYON
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile yapılan oyunları seni anlamaması için değiştiriliyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Heroglif

amdinler şu cevapla şeyini adam edin

heroglif kardeş daha bypass bile diyemiyorsun ? tabi babasından aldıkları parayla mh düşmanı siteler var , son zamanlarda 20-30 türk hile sitesi buldum ? çoğuda csgo hilesi satıyor aa hile mcheats hilesi ???
savunacaksan elinde deliller olsun öyle savun
benim sitemin konularıda sizde mevcut ?

ha bide artık yazı yazmayı öğren yok bybass yok unkoew chat

insan cheati nasıl chat yazarki

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Heroglif

amdinler şu cevapla şeyini adam edin

heroglif kardeş daha bypass bile diyemiyorsun ? tabi babasından aldıkları parayla mh düşmanı siteler var , son zamanlarda 20-30 türk hile sitesi buldum ? çoğuda csgo hilesi satıyor aa hile mcheats hilesi ???
savunacaksan elinde deliller olsun öyle savun

benim sitemin konularıda sizde mevcut ?

ha bide artık yazı yazmayı öğren yok bybass yok unkoew chat

insan cheati nasıl chat yazarki
ya sanki hayatınızda hiç yazım hatası yapmıyorsunuz öyle bişe dedinki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...