Uzman Üye
Dostum sadece sc siz oyun oynaman körelir o dodge olayındaki hata sende adam madem 1 can o zaman kapat evade tuşu var sonra kes xd
Onaylı üyelere kapalı olsa nasi oynayacaksinArkadaşlar son zamanlarda Lp Rebornun oyun stilimin çökerttiğini fark etmeye başladım. Bu gün sizlere Eksilerini ve artılarını sayacağım.
Artılar
1. Gönül rahatlığıyla hero deneyebilirsiniz.
2.Dmg kaçırmazsınız
3.Güzel bir şekilde farm ittirirsiniz.
4.Totem atılan yerleri görürsünüz.
5.Rakibin spellerini,Cooldown sürelerini,Kaç xpsinin olduğunu görebilirsiniz.
Eksileri;
1.Oynayışınız körelir, Normal oynayayım derken farm kaçırısınız falan, Miss click bol bol atarsınız.
2.Yanlış oyun sergilersiniz. (Bazı yerlerde)
3.Evade açıkken istediğiniz haraketleri yapamazsınız. Bu benim başıma çok ama çok geldi, Bazen adamları öldürmek için 1 tane skill yemeniz gerekir ama o skill i yemezseniz hile dodge atıyor ve adam kaçıyor. olur olmaz yerlerde dodge atıyor.
4.Bilgisayarınızda Bazı karakterlerde fps drop oluşuyor.
5.Şampiyon seçeneği az geliyor bana.
6.Gereksiz agresif oynayarak win eli lose yaptırabilirsiniz.
Eğer LpReborn üzerinden bir para kazanç isteğiniz varsa bundan vazgeçin. Neden mi çünkü bende LpReborna hesap boostlarım satarım diye başladım ama hiç işler umduğunuz gibi olmuyor. Ne zaman ban yiyeceğiniz belli değil 2 ucu keskin bir bıçakta gibisiniz. Eğlence için açmanızı öneririm. Tr serveri zaten full hile dolu artık geçen el Sc ile ezreal oynuyordum karşıma Script Xerath geldi bana sövüyor scyim diye ama kendiside sc, discord ver diyorum konuşalım ben biliyorum senin ne olduğunu yazıyorum adam dc etiketimi bilmiyorum diyor. Tr nin çoğunluğu zaten LpReborn kullanıcısı. Benim bir önerim olsaydı onunda sc nin Onaylı üyelere kapalı olmasını önerirdim.
doğru ama böylede oyunun zevki kaçıyor gibi insanların kendini geliştirmesi lazımArkadaşlar son zamanlarda Lp Rebornun oyun stilimin çökerttiğini fark etmeye başladım. Bu gün sizlere Eksilerini ve artılarını sayacağım.
Artılar
2.Dmg kaçırmazsınız
Eksileri;
1.Oynayışınız körelir, Normal oynayayım derken farm kaçırısınız falan, Miss click bol bol atarsınız.
3.Evade açıkken istediğiniz haraketleri yapamazsınız. Bu benim başıma çok ama çok geldi, Bazen adamları öldürmek için 1 tane skill yemeniz gerekir ama o skill i yemezseniz hile dodge atıyor ve adam kaçıyor. olur olmaz yerlerde dodge atıyor.
Eğer LpReborn üzerinden bir para kazanç isteğiniz varsa bundan vazgeçin. Neden mi çünkü bende LpReborna hesap boostlarım satarım diye başladım ama hiç işler umduğunuz gibi olmuyor. Ne zaman ban yiyeceğiniz belli değil 2 ucu keskin bir bıçakta gibisiniz. Eğlence için açmanızı öneririm. Tr serveri zaten full hile dolu artık geçen el Sc ile ezreal oynuyordum karşıma Script Xerath geldi bana sövüyor scyim diye ama kendiside sc, discord ver diyorum konuşalım ben biliyorum senin ne olduğunu yazıyorum adam dc etiketimi bilmiyorum diyor. Tr nin çoğunluğu zaten LpReborn kullanıcısı. Benim bir önerim olsaydı onunda sc nin Onaylı üyelere kapalı olmasını önerirdim.
hileyi şimdi kullanalımmı kullanmayalımmı anlamadım ben .dArkadaşlar son zamanlarda Lp Rebornun oyun stilimin çökerttiğini fark etmeye başladım. Bu gün sizlere Eksilerini ve artılarını sayacağım.
Artılar
2.Dmg kaçırmazsınız
Eksileri;
eu jogo de sc por diversão, o Lol estava tomando muito da minha vida, muito estresse em perder ranking com feeders, trolls, scripters... ai me enjooei do game, não via mais graça, mas agora com sc, pego minha vayne top e me divirto, mesmo perdendoPessoal, ultimamente comecei a notar que o Lp Reborn está atrapalhando meu estilo de jogo. Hoje eu vou dar-lhe os prós e contras.
vantagens
1. Você pode tentar o herói com tranquilidade.
2.Dmg você não pode perder
3. Você pode empurrar bem a fazenda.
4. Você verá os lugares onde o totem é jogado.
5. Você pode ver os feitiços do oponente, tempos de espera, quantos XP eles têm.
Contras;
1.Seu jogo fica chato, você perde a fazenda ou algo assim quando quer jogar normalmente, você perde muitos cliques.
2. Você joga o jogo errado. (Alguns lugares)
Você não pode fazer os movimentos que deseja enquanto o Evade estiver ativado. Isso aconteceu muito comigo, as vezes você precisa comer 1 skill para matar homens, mas se você não comer essa skill, o cheat se esquiva e o homem foge. esquiva em lugares o mais rápido possível.
4. Em seu computador, ocorrem quedas de fps em alguns caracteres.
A opção 5.Champion parece-me menos.
6. Você pode perder a mão vencedora jogando desnecessariamente agressivo.
Se você tiver um pedido de fazer dinheiro no LpReborn, pare. Ora, porque comecei a vender os boosts da minha conta LpReborna, mas as coisas não saem como você esperava. Não está claro quando você será banido, é como uma faca de dois gumes. Eu sugiro que você abra por diversão. O servidor tr já está cheio de cheats, agora eu estava jogando ezreal com a última mão Sc, me deparei com o Script Xerath e ele abusa de mim porque ele é scyi, mas eu digo para ele sc, discord, vamos conversar, eu sei o que você são, o cara diz que eu não sei minha tag dc. A maioria dos Tr já são usuários do LpReborn. Se eu tivesse uma sugestão, sugiro que o sc seja fechado para membros Aprovados.
kullanabilirsin dostum sadece eksileri söyledim +larıda çok tabiikihileyi şimdi kullanalımmı kullanmayalımmı anlamadım ben .d
nasıl oynuyorsun acaba?bence gayet güzel bir hile ben beğenerek oynuyorum