Üye
Neden onaylı uye değilim bilgisi olan var mı?
| Confirmed Member | It is a member group with 50-299 comments. At least 5 days must have passed since you registered in the forum. |
Simdi benim uyari var bsn hacklerden yararlanamiyackmiyim ?Peki, hesabınızı normal olarak etkinleştirmek için kurallara uymanız ve cevabı bildiğiniz konulara cevap vermeniz gerekiyor ya da teşekkür ederim, yardım ettim, teşekkür ederim, + + + mesajları kopyalamamanız ve bu konudaki mesajların olup olmadığını kontrol etmeniz gerekiyor. sözlü bir uyarı ve daha sonra bir hesap yasağı ve bu forumun hilelerine kilitlenmeyi gerektirebilecek raller
onaylı üyeler hilelerden faydalanabiliyor muhesabınızı aktif hale getirebilmek için 50 mesaja ihtiyacınız var efendim
Tabi onaylı uye hacklerden faydalana biliyoronaylı üyeler hilelerden faydalanabiliyor mu
Bunun için de en az 50 mesaj olması gerekiyor, anladım teşekkür ederim.Tabi onaylı uye hacklerden faydalana biliyor
Ugrasirsan 1 gunde de yapabilirsjn ben bir gunde 50nin uzerine ciktimBunun için de en az 50 mesaj olması gerekiyor, anladım teşekkür ederim.
| Confirmed Member | It is a member group with 50-299 comments. At least 5 days must have passed since you registered in the forum. |