NekoChan Kimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhabalar 3 Senedir Buralardayım Burdaki İnsanları Hepsini Tek Tek Çok Seviyorum Gerek Yönetim Ekibi Gerek Diğer Üyeleri Ben Sanalda Fazla Kendimi Tanıtan Biri Hiç Olmadım Genelde Discord'ta Tanıştığım İnsanlar Bile Zarzor Kendimi Tanıtıyorum Neyse
Kendimi Tanıtayım
Adım : Enes
Okul:Universiteye Gidiyorum (Hazırlık Almanca)
Hobilerim:Muzik Dinlemek,Oyun Oynamak,Kodlama Yapmak
Çocuklugumdan Beri Bilgisyara Hep Meraklıyımdır Zamanında Bilgisayarın İçini Merak Edip 6 Kere Bozan Ben 13 Yaşımda Kendi Kendime Bu Oyun Nasıl Yapılıyor Yaw Şunu Nasıl Yapıyorlar Diye Meraklanmaya Başlamıştım Hack Ve Oyun Kodlama Sektörlerine
Ozamanlar Millet C# Nedir Bilmem Visual Basic İle Kodlamaya Başladım Forumda Tanıştıgım Bir Abim Sayesinde İlk Defa Oyun'da Hile Yapmayı Öğrenmiştim İlk Yaptığım Hileyi Hiç Unutmuyorum SA:MP Hilesidir Daha Sonrasında İşleri Büyütmek İçin Baya Çalışmaya Başladım Kendimi Her Alanda Geliştirmeyi Seviyorum Hilelerden Biraz Uzaklaştıktan Sonra Azcıkda Oyun Kodlama Yaparım Diyerek Game Maker Studio İle Oyunlar Yapıyordum Tabi Sıkılıp Bırakınca Yine Oyun Hilelerine Geri Döndük 15 Yaşıma Geldiğimde MemoryHackersten Dream Hack Team Adında Bir Grup Vardı Zamanında Burda Olanlar İyi Bilir Onların Bir Parçası Olup Beraber Wolftü Hileleri Yapardık Ozamanlar Adım Dope Yapmıştım Ekipte Bazı Aksaklıklar Olunca Ekip Kapandı
Bende Adımı Xerxes Olarak Değiştirme Kararı Aldım Tek Bir Oyuna Hile Yapmak Ve Sürekli Aynı Şeyleri Kodlamak Sadece Menüyü Değiştirmek Acayip Sıkıcı Buluyordum ve Yine Araştırmaya Başladım Yine Burdan Lufyz ve NightFox Adlı Arkadaşlarıma Gerçekten Teşekkür Ederim Beni Hile Konusunda Bilinçlendirdiler Onların Sayesinde C# ile CS:GO Hilesini Yapmaya Başladım Sonra Yine Hilelerden Sıkıldım Unity ve Unreal Engine 4 İle Birşeyler Yapma Çabasına Girdim Okuldaki Fuara Game Maker İle Yaptıgın RPG Oyununu Götürdüm Beğenen Oldu Az Çok Sonra Neko Dururmu Yine Sıkıldım Hilelere Geri Döndüm C++ İle Şuan Napıyorum Derseniz Yine Dönüp Dolaşıp Duruyoruz Sizide Okurken Fazla Sıkmak İstemiyorum Burda Tanıştığım Herkese Tek Tek Teşekkür Ederim İyi ki Varsınız MemoryHackers <3

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Tanıştığıma memnun oldum kardeşim umarım güzel yerlere gelirsin :thinkie:

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Çok memnun oldum. Zaten discord platformunda da gerek olsun sesli sessiz takılıyoruz gerçekten tanımıyordum diyebilirim artık tanıyorum. :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
8 HİZMET YILI
Derindarbe kimdir yıllar önce bu hesabı açmış nicktende anlaşıldığı üzere ergenlik zamanında açmış şuan nickinden utanan bir insanoğludur

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ben de Mirhan memnun oldum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Tanıştığımıza memnun oldum ;)

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
internet ortamında tanıştığım nadir kral adamlardansın seviliyosun reis

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bende Roux Tanıştığımıza Memnun Oldum Bu Arada Hangi Oyunlara Kodlama Yapabilirsin İstek Üzerine Yapıyor Musun

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bende Roux Tanıştığımıza Memnun Oldum Bu Arada Hangi Oyunlara Kodlama Yapabilirsin İstek Üzerine Yapıyor Musun
Coğu Oyunlara Dadanıyorum Desem Yeridir Suanda Hedefimizde Rust Ve Apex Legends var

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ben de puufie memnun oldum agam.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tanistigima memnun oldum guzel insan insallah daha iyi yerlere gelirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
nice to meet you and hope you all the best going forward

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
tanıştığıma memnun oldum. :D sürekli aktif olmasamda seni görüyodum hem buraya 1 sayfa değil 10 sayfa yazsan sıkmazsın seviliyosun <3 :thugbear:

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iyi forumlar agam aramıza hoş geldin umarım ayrılmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...