Uzman Üye
bence baya useless çarNeon karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz sizle güçlü mü ?
Neden yüksek eloda az oynanıyor sizce?
bence baya useless çarNeon karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz sizle güçlü mü ?
evet birde aimbotlu olunca neonun sacına kitleniyorUltisi ve kayarak gitmesi insanı deli ediyor hele ulti açtığında parlaması yüzünden kafayı yedirtiyor insana vurulmuyor bide hızlanıyor insanı çileden çıkarıyor ya![]()
aimbot hiç kullanmadım bilgim yok pek ama çok kanser karakter yaevet birde aimbotlu olunca neonun sacına kitleniyor![]()
Sesi çok fazla hocam arkalamak içinHız olayı ekstra avantaj sağlamış. Rakip bir bölgeyi topluca savunurken hızlıca diğer bölgeye gidip kurulum yapıyor. Ya da hızlıca arkalama
Aynen pat pat diye duyuluyoSesi çok fazla hocam arkalamak için
aghahahahahha cok haklısınKoşarak zaten vuranlar vardı , onu yapamayanlar için ajan çıkarmışlar. Güzel karakter bence
ben takip ettiğim kişilerin oyunlarında görmediğim için öyle dedimJett'e taş çıkarmak için yapılan ama Jettten daha güçlü olan bir karakter ve yüksek eloda da oynanmıyor değil immortal 2 yim hemen hemen her maçımda bi neon oluyor![]()
color aimbottan bahsettmiş sanırsamaimbot hiç kullanmadım bilgim yok pek ama çok kanser karakter ya![]()
valla hiçbirini kullanmadım dahacolor aimbottan bahsettmiş sanırsam
çok hızlı ulti açınca e sinden daha hızlıUltisi sinir hiç oynamadım ranked da
e sonrasından mı bahsediyorsunbozuk karakter ama yüksek eloda almamalarının sebebi jett gibi anlık reaksiyon gösterememesi olabilir adam zaten tık diye mermi yiyeceğim kafama jett alırım daha iyi diyordur belki de
valla benim gerçekten hoşuma gitti. dengeyi sağlamak için bazı şeylerde dezavantaj olması lazım tabi ki. ama oynamasını bilen için mükemmel karakter. ben ReynacıyımSesi çok fazla hocam arkalamak için
ajana yeteri kadar ilgi gösterilmiyor movement konusunda iyisen dia-immo eloda cok rahat entry alabilirsin.valorant ilk mermi oyunudur ilk mermiyi dodgelarsan sana bakan ve hareket etmeyen bi tavşan göreceksin pıt...Neon karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz sizle güçlü mü ?
yok direkt e skilli koşmaya başlayana kadar adam seni vurabilir yani pek anlık kaçma skilli sayılmaze sonrasından mı bahsediyorsun
hocam ondan değil yüksek eloda O karakter iş görmüyorda ondanyüksek eloda metada olan karakterleri oynuyorlar riske etmemek için