NET CAFEDE DWORD KURDUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
SELAMUN ALEYKUM BEYLER BEN SIMDI BABAMIN INTER CAFESINDE HER MASADA DWORDU KURDUM FIYATI 1 TL ARTTIRDIM 
AMA SORUN OLMAZ DIMI

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
HAHAHA :D Yok paşam allah bereket versin :D

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Skmeseler bari sjsjsj :D ben kurdum masa ariza verdi ama baban kizmasin sonra kimse de gelmiyebilir

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
DelPhoİ' Alıntı:
Skmeseler bari  sjsjsj :D ben kurdum masa ariza verdi ama baban kizmasin sonra kimse de gelmiyebilir

YOK SISTEMDE BI PROGRAM VAR RESET ATINCA AYNU OLUYOR SISTEM ARIZALANMAZ

nader11ndeu' Alıntı:
HAHAHA :D Yok paşam allah bereket versin :D

EYW ABI BI KONU PAYLASTIM WINDOWS KASAN ICERI DIE O GERCEKTEN YARARLI PROGRAM YANI VIRUS DIE ALGILANMASIN ABI

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
DeepFreeze felan kullanıyorsunuzdur muhtemelen, AkınSoft yazılımı içerisinde de mevcut gerçi daha olmadı envanter istiyoruz felan diye gelirlerse kurarsın :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
NeanDertHaL' Alıntı:
DeepFreeze felan kullanıyorsunuzdur muhtemelen, AkınSoft yazılımı içerisinde de mevcut gerçi daha olmadı envanter istiyoruz felan diye gelirlerse kurarsın :D
NETE GELEN COCUKLAR HILE ACIYON BAKIYOR AAAAAA ABIDE LEGEND VAR UZAS YOK SINIRSIZ ENVANTER UMARIM HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMAM 6 SAAT UGRASTIM HER MASADA REKLAM ONAYI FELAN COK GUZEL KURDUM SORUNSUZ CALISIYORLAR

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Brazzerss' Alıntı:
NeanDertHaL' Alıntı:
NETE GELEN COCUKLAR HILE ACIYON BAKIYOR AAAAAA ABIDE LEGEND VAR UZAS YOK SINIRSIZ ENVANTER UMARIM HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMAM 6 SAAT UGRASTIM HER MASADA  *** ONAYI FELAN COK GUZEL KURDUM SORUNSUZ CALISIYORLAR

Bir sıkıntı olmaz ya kur keyfine bak 1 tl de arttırırsın mis gibi kullanırlar işte  hem sen kazanırsın hemde amme hizmeti yapmış olursun tanıtım baabında :D   inşallah hayırlı olur :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
MAYMUN266' Alıntı:
:D
babamım cafeci olsa kursam
terlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Cafe işi zor ya, eskiden bende işletmiştim. Korsan oyun,müzik,film çektirmeye gelirlerdi. Şimdi hereks dileğidi yerden indirebiliyor. Üstelik şu premium olayları da artık tarih oldu zaten Uptobox,Userscloud,Mega ve diğer türevleri çıktı. Evinde net olmayan tanımıyorum zaten. Bilgisayar desen 100 liraya işi gören birşey bulunabiliyor. Birde saçma sapan yasalar çıktı şu internet cafelerle ilgili :)

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Bu ne cesarettir yiğidim mutlaka ara beni :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...