DelPhoİ' Alıntı:Skmeseler bari sjsjsjben kurdum masa ariza verdi ama baban kizmasin sonra kimse de gelmiyebilir
nader11ndeu' Alıntı:HAHAHAYok paşam allah bereket versin
![]()
NETE GELEN COCUKLAR HILE ACIYON BAKIYOR AAAAAA ABIDE LEGEND VAR UZAS YOK SINIRSIZ ENVANTER UMARIM HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMAM 6 SAAT UGRASTIM HER MASADA REKLAM ONAYI FELAN COK GUZEL KURDUM SORUNSUZ CALISIYORLARNeanDertHaL' Alıntı:DeepFreeze felan kullanıyorsunuzdur muhtemelen, AkınSoft yazılımı içerisinde de mevcut gerçi daha olmadı envanter istiyoruz felan diye gelirlerse kurarsın![]()
Brazzerss' Alıntı:NETE GELEN COCUKLAR HILE ACIYON BAKIYOR AAAAAA ABIDE LEGEND VAR UZAS YOK SINIRSIZ ENVANTER UMARIM HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMAM 6 SAAT UGRASTIM HER MASADA *** ONAYI FELAN COK GUZEL KURDUM SORUNSUZ CALISIYORLARNeanDertHaL' Alıntı:DeepFreeze felan kullanıyorsunuzdur muhtemelen, AkınSoft yazılımı içerisinde de mevcut gerçi daha olmadı envanter istiyoruz felan diye gelirlerse kurarsın![]()
Cafe işi zor ya, eskiden bende işletmiştim. Korsan oyun,müzik,film çektirmeye gelirlerdi. Şimdi hereks dileğidi yerden indirebiliyor. Üstelik şu premium olayları da artık tarih oldu zaten Uptobox,Userscloud,Mega ve diğer türevleri çıktı. Evinde net olmayan tanımıyorum zaten. Bilgisayar desen 100 liraya işi gören birşey bulunabiliyor. Birde saçma sapan yasalar çıktı şu internet cafelerle ilgiliMAYMUN266' Alıntı:
babamım cafeci olsa kursam
terlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk