Netfilix Bedava /Yenilendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
@ExodiusPaxioN Ne hacker'ı kardeşim hackerlığın olayını öğren ilk önce.. Ben sana hacker'ım demiyorum sen kafandan hikaye uyduruyorsun.

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
#KonuKilit Yeterince tilt oldum. Faydalanan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Dostum biraz mantık sence adam full o cc'yi kullanır mı 1 ay kullanır iptal eder yeni cc bulur yeni hesap açıp 1 ay free kullanır sürekli bunu tekrarlar.
o kullandığı free'lerde kimin olduğu gerçek ip si gözüküyor dostum sanma ki iptal edip bilgilerin kaldığını loglarda tutulur o bilgiler.
Post automatically merged:

#KonuKilit Yeterince tilt oldum. Faydalanan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.
Yararlı konu kardeşim teşşekür ederiz :)

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
o kullandığı free'lerde kimin olduğu gerçek ip si gözüküyor dostum sanma ki iptal edip bilgilerin kaldığını loglarda tutulur o bilgiler.
Bro neyse daha fazla uzatmayacağım konu iyice kendinden sapıyor. Sen bildiğinle kal ben bildiğimle.. İyi Forumlar.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Konuyu açan arkadaş doğru söylemiş 1 sene önce kullandığım citybank hesabımı yeniden denedim konuyu görünce ve netflix kabul etti. 1 Ay daha bedava kullanıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Konuyu açan arkadaş doğru söylemiş 1 sene önce kullandığım citybank hesabımı yeniden denedim konuyu görünce ve netflix kabul etti. 1 Ay daha bedava kullanıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.
Önemli değil hocam hazır gelmişken @yiitgven7s şu arkadaş ile bi ilgilenirmisin insanlara yanlış bilgi veriyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
-Netfilix sitesine giriyorsun
- ücretsiz kaydol tıklıyorsun
- bilgilerini giriyorsun
- daha önceden kullanmış oldugun netfilix kartı giriyorsun (ininal hariç hepsinde)
- 1 ay bedava kulanıyorsun
- üyeligimi iptal et diyorsun
Mişon complate
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kral adamsın reis eyvallah(OLUYOR)

Üye
8 HİZMET YILI
olum zaten verdiğiniz 15-20 tl arası bişe yani ne olcak verseniz bir ay için alışmışsınız küçüklüğünüzden beri korsan oyunlara torrentlere yaptığınız emek hırsızlığıdır

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
olum zaten verdiğiniz 15-20 tl arası bişe yani ne olcak verseniz bir ay için alışmışsınız küçüklüğünüzden beri korsan oyunlara torrentlere yaptığınız emek hırsızlığıdır
imkanı olmayanlar var konuşmak için konuşma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...