Süper Üye
@ExodiusPaxioN Ne hacker'ı kardeşim hackerlığın olayını öğren ilk önce.. Ben sana hacker'ım demiyorum sen kafandan hikaye uyduruyorsun.
Dostum netflixdede başkasının kartını kullanıyorsun o parada bankadan gelmiyor mu ?Dostum yapacağın işe bağlı diyorum. Tabikide banka hesabı gibi şeyleri çalarsanız başınız büyük belaya girer.
Dostum biraz mantık sence adam full o cc'yi kullanır mı 1 ay kullanır iptal eder yeni cc bulur yeni hesap açıp 1 ay free kullanır sürekli bunu tekrarlar.Dostum netflixdede başkasının kartını kullanıyorsun o parada bankadan gelmiyor mu ?
o kullandığı free'lerde kimin olduğu gerçek ip si gözüküyor dostum sanma ki iptal edip bilgilerin kaldığını loglarda tutulur o bilgiler.Dostum biraz mantık sence adam full o cc'yi kullanır mı 1 ay kullanır iptal eder yeni cc bulur yeni hesap açıp 1 ay free kullanır sürekli bunu tekrarlar.
Yararlı konu kardeşim teşşekür ederiz#KonuKilit Yeterince tilt oldum. Faydalanan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.
Bro neyse daha fazla uzatmayacağım konu iyice kendinden sapıyor. Sen bildiğinle kal ben bildiğimle.. İyi Forumlar.o kullandığı free'lerde kimin olduğu gerçek ip si gözüküyor dostum sanma ki iptal edip bilgilerin kaldığını loglarda tutulur o bilgiler.
Önemli değil hocam hazır gelmişken @yiitgven7s şu arkadaş ile bi ilgilenirmisin insanlara yanlış bilgi veriyorKonuyu açan arkadaş doğru söylemiş 1 sene önce kullandığım citybank hesabımı yeniden denedim konuyu görünce ve netflix kabul etti. 1 Ay daha bedava kullanıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.
1 yıllık 20 tl doğrumu okudumKardeşlerim ben 20 tl ye uhd netflix aldım hemde 1 senelik şuan 2 ay olacak otomatik parayı kesiyor kredi kartı bana ait değil. Ohh miss
Evet ama indirimdeydi. İndirimzis 40-50 tl galiba. Ama 1 yıllık süper. 1 aylık sanmıştım bi baktı otomatik ay gelince ödüyor1 yıllık 20 tl doğrumu okudum![]()
her türlü kârlısın zaten. Ve spotify de 1 yıllık 15-20 tl falan1 yıllık 20 tl doğrumu okudum![]()
kral adamsın reis eyvallah(OLUYOR)-Netfilix sitesine giriyorsun
- ücretsiz kaydol tıklıyorsun
- bilgilerini giriyorsun
- daha önceden kullanmış oldugun netfilix kartı giriyorsun (ininal hariç hepsinde)
- 1 ay bedava kulanıyorsun
- üyeligimi iptal et diyorsun
Mişon complate
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
imkanı olmayanlar var konuşmak için konuşma..olum zaten verdiğiniz 15-20 tl arası bişe yani ne olcak verseniz bir ay için alışmışsınız küçüklüğünüzden beri korsan oyunlara torrentlere yaptığınız emek hırsızlığıdır