nasıl yapabileceğimi gösteren bir video atabilirmisin ? teşekkürlerBazı web siteler bulunmakta bunun için google chrome'a " Edit This Cookies " uzantısını ekle.
Ardından google'a " Netflix && BluTV cookies " yazarak bazı çerezlere ulaşabilirsin buradan bulduğunu çerezleri web siteler üzerinde gösteriyolar genelde nasıl yapılacağını kolay bi işlem 3 4 saniye felan sürüyo seri seri deneyerek uygun bi hesap bulabilirsin
Ben Sıfır Bir'i öyle bitirdim şahsen
İyi Forumlar ...
Peki i mobilde yapabilirmiyimBazı web siteler bulunmakta bunun için google chrome'a " Edit This Cookies " uzantısını ekle.
Ardından google'a " Netflix && BluTV cookies " yazarak bazı çerezlere ulaşabilirsin buradan bulduğunu çerezleri web siteler üzerinde gösteriyolar genelde nasıl yapılacağını kolay bi işlem 3 4 saniye felan sürüyo seri seri deneyerek uygun bi hesap bulabilirsin
Ben Sıfır Bir'i öyle bitirdim şahsen
İyi Forumlar ...
onunla alakalı bilgiye sahip değilim çünkü hesabın şifresini değil sadece çerezlerini paylaşım yapıyorlar..Peki i mobilde yapabilirmiyim
nasıl yapabileceğimi gösteren bir video atabilirmisin ? teşekkürler
Qral ben reelde satıyorum netflix hesaplarını 25tldenburda günlük json paylaşayımmı netflix ve blutv ?
Qral ben reelde satıyorum netflix hesaplarını 25tldenVarsa ben her türlü sömürürüm haberin olsun
özelden atabilirmsin 1 tane bile olsa yeterjson'u sömüremessin :d ben satmıyorum bende'de dolu hesap
Reis fazlaysa verebilme durumun var mı ? verirsen çok sevinirimjson'u sömüremessin :d ben satmıyorum bende'de dolu hesap